Forum » Hlajenje in modifikacije » osvetlitev racunalnika
osvetlitev racunalnika
heero ::
pozdravljeni
imam nenavadno vprasanje imam skatlo za racunalnik v obliki bmw serija 3 in bi rad naredil angel eyes
ista kot je na sliki
pa me zanima iz cesa lahko kaj takega naredim
imam nenavadno vprasanje imam skatlo za racunalnik v obliki bmw serija 3 in bi rad naredil angel eyes
ista kot je na sliki
pa me zanima iz cesa lahko kaj takega naredim
- premaknil iz Pomoč in nasveti: bluefish ()
mihibo5 ::
Lahko kaj takega? http://www.mlacom.si/neonke-in-podobno/...
Le nekam dolge so. Pa povej, če prav mislim.
Le nekam dolge so. Pa povej, če prav mislim.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mihibo5 ()
ne bo slo.rabim v tisto (luc) da dam angel eyes samo nevem kako bi lahko to izdelal
to je veliko priblizno zaromet je 2cm torej bi rabil krog z premeron 1,5 cm da je osvetljen
veeno hvala
to je veliko priblizno zaromet je 2cm torej bi rabil krog z premeron 1,5 cm da je osvetljen
veeno hvala
Zgodovina sprememb…
- spremenil: heero ()
šajtrga ::
Djz3l3 ::
vzem belo cevko za zrak (za kompresorje itd) jo sklenes v krog (skoraj) in na koncih dodas ledice notr oz bucko das v cevko...
Cakajte ljudje to je za v racunalnik ne pravo avto.
Me zanima kje se da dobiti te prozorne votle cevke 4mm in 6mm cevka je kot tista ki jo ima tomos iz rezervarja v karburator samo da bo cisto prozorna
lp.
Me zanima kje se da dobiti te prozorne votle cevke 4mm in 6mm cevka je kot tista ki jo ima tomos iz rezervarja v karburator samo da bo cisto prozorna
lp.
Djz3l3 ::
a bejz :D, ja podobna ja ampak vzemi masno, vrjetno nimas lih velik placa... dobis v merkurju
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zamenjava Bi-xenon luči za LEDOddelek: Na cesti | 14648 (13786) | David83 |
» | pozicijske luči v modri barvi (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 26762 (23653) | St235 |
» | Material za angel eye-tiste krogce rabim, cevke ki prevajajo svetloboOddelek: Loža | 1444 (1167) | nejcek74 |
» | LED vs varčne vs navadne žarnice (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 35631 (25732) | Malajlo |
» | xenon-ski žarometi (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 32913 (31066) | AtaStrudl |