Forum » Operacijski sistemi » Težave Nexus 4 ,android 4.4.2
Težave Nexus 4 ,android 4.4.2
garnier ::
Pozdravljeni.Imam Nexus 4 , ki mi je do sedajšnje samonadgradnje na 4.4.2 lepo deloval.Sedaj pa ne morem pošiljati mms-ov , ne morem na Navigon oz Navionics, se pravi na navigacije, pise " an error has occurred.Check the network or internet, na pomorski pa kar vn vrže.Internet klici sms dela normalno.MOgoče kdo ve za kak trik oz kaj mi je nadgradnja spremenila.V MMS nastavitvah sem preko operaterja ze spreminjal nastavitve, pa nič.
Hvala, vsak odg bo dobrodošel.
Lp
Hvala, vsak odg bo dobrodošel.
Lp
Zvezdica27 ::
lp,
glede na to da nisem sploh vedel, da je že 4.4.2 zunaj, težko pomagam, ampak: kaj če bi dal nazaj 4.3?
zz
glede na to da nisem sploh vedel, da je že 4.4.2 zunaj, težko pomagam, ampak: kaj če bi dal nazaj 4.3?
zz
Sami ::
Si že probal hard reset?
Malo število uporabnikov ima skoraj zmeraj nekaj težav po update-u, meni pa lahko rečem da po update-u na 4.4.2 deluje bp.
Mislim factory reset?
Malo število uporabnikov ima skoraj zmeraj nekaj težav po update-u, meni pa lahko rečem da po update-u na 4.4.2 deluje bp.
Mislim factory reset?
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Sami ()
se nikoli nisem nic spreminjal, da ne bi zgubil ves data na telefonu.sedaj pa ko mi mma in gps ne funkcionirata pa res vec ne vem ...
Sami ::
Enostavno naredi factory reset, prej pa seveda shrani vse podatke na telefonu...big deal :D
Tudi sam sem naredil factory reset po updatu iz 4.2.2 na 4.3, ker sem mislil da bo deloval kaj hitreje (kar ni bilo res deloval je enako hitro), zato po updatu na 4.4 in 4.4.2 factory reseta nisem naredil, mislim pa da je v tvojem primeru potreben, v kolikor imaš težave.
Tudi sam sem naredil factory reset po updatu iz 4.2.2 na 4.3, ker sem mislil da bo deloval kaj hitreje (kar ni bilo res deloval je enako hitro), zato po updatu na 4.4 in 4.4.2 factory reseta nisem naredil, mislim pa da je v tvojem primeru potreben, v kolikor imaš težave.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
JanezH ::
Pomoje bo dovolj, če samo pobrišeš cache. Navodila imaš pa tule pod Wipe cache partition:
http://support.t-mobile.com/docs/DOC-95...
http://support.t-mobile.com/docs/DOC-95...
aevo smukec probal, naredil ampak, ko poskusim zagnati navigacijo, ki mi je pred updatom delala normalno mi napiše unfortunatly .... has stopped :( nimam ideje ....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Google/LG Nexus 4 (strani: 1 2 3 4 … 38 39 40 41 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 349318 (132168) | Mavrik |
» | LG Optimus G2 (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 14942 (9276) | matjash |
» | HTC ONE (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 47481 (28384) | Cooper |
» | HTC Desire 601 - slaba baterija po posodobitviOddelek: Mobilne tehnologije | 4024 (3470) | Heisenberg |
» | S4 šteka v igrah (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7862 (7170) | first_line |