» »

S4 šteka v igrah

S4 šteka v igrah

1
2
»

Bolf3nk ::

Če lahko kaj naredijo? glede na renome? Ja...dejali bodo, da je naprava prišla v stik s tekočino in je zaradi tega recimo matična fuč.:)) in seveda plačilo v vrednosti 1/2 telefona :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Bolf3nk ()

Sami ::

SloTech1 je izjavil:

Sami je izjavil:

Vsekakor naredi update in potem factory reset, kitkat bi moral malo bolj delovati. V kolikor ti update ne popravi napake pa seveda servis.

Update ni pomagal. Zdi se mi da je še slabše :( A je kakšna možnost da sem dobil telefon z napako? Lahko na servisu kaj naredijo?

No evo to ti je šola, nikoli več Samsung=)

Drugače pa ne kompliciraj, pač nesi na servis naj ti ga zrihtajo kakor je treba.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W

hojnikb ::

Možno je, da se ti pregreva in se potem avtomatsko downclocka do te mere, da cela stvar šteka..
#brezpodpisa

NejcSSD ::

SloTech1 je izjavil:

Sami je izjavil:

Vsekakor naredi update in potem factory reset, kitkat bi moral malo bolj delovati. V kolikor ti update ne popravi napake pa seveda servis.

Update ni pomagal. Zdi se mi da je še slabše :( A je kakšna možnost da sem dobil telefon z napako? Lahko na servisu kaj naredijo?

Čist možno, tak telefon za tak denar si tega ne bi smel privoščiti.
Drgač pa preberi nazaj SAMSUNG
PC : MAG B550 Tomahawk, Ryzen 5600X, 32Gb 3200Mhz CL16, 2x 1TB NVME, MSI 1070Ti

heero ::

Bolf3nk je izjavil:

Če lahko kaj naredijo? glede na renome? Ja...dejali bodo, da je naprava prišla v stik s tekočino in je zaradi tega recimo matična fuč.:)) in seveda plačilo v vrednosti 1/2 telefona :D

haha vecinoma je res taksna zgodba ga niti ne odprejo ze posljejo nazaj in ce jim kaj reces povejo ce jih tozis da imajo dokaze da je znotraj cel moker da je to in to nekaj nakladajo kar pa seveda ni res sem ze imel taksen primer

shadeX ::

Preden ga pošlješ na servis ga poslikaj in glej da bo slika imela timestamp. Iz slike naj bo razvidno da je telefon brez prask in slikaj belo črtico ki se obarva rdeče ob stiku s tekočino. Da slučajno ne bo prišlo do kakšnih komplikacij.

Jim pa napiši vse kar si tukaj. Pač da telefon uporabljaš za igre, ki se jih pač ne da igrat ker štekajo.

Sicer noben mi še ni odgovoril, ali je možno da OP telefon vrne ter uveljavlja stvarno napako in ne garancije? (telefon nima lastnosti za normalno rabo )

heero ::

jaz samo na baterijo z flomastrom naredim samo eno pikico da je ne zamenjajo

SloTech1 ::

hojnikb je izjavil:

Možno je, da se ti pregreva in se potem avtomatsko downclocka do te mere, da cela stvar šteka..

To bi bilo možno... Se da to kako rešit?

shadeX je izjavil:

Preden ga pošlješ na servis ga poslikaj in glej da bo slika imela timestamp. Iz slike naj bo razvidno da je telefon brez prask in slikaj belo črtico ki se obarva rdeče ob stiku s tekočino. Da slučajno ne bo prišlo do kakšnih komplikacij.

Jim pa napiši vse kar si tukaj. Pač da telefon uporabljaš za igre, ki se jih pač ne da igrat ker štekajo.

Sicer noben mi še ni odgovoril, ali je možno da OP telefon vrne ter uveljavlja stvarno napako in ne garancije? (telefon nima lastnosti za normalno rabo )

Ne bom pošiljal, bom kar nesel na servis. Hvala za nasvet v zvezi s slikanjem ;)

Kaj pomeni OP?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: SloTech1 ()

shadeX ::

Kaj pomeni OP?

Original Poster. Na kratko rečeno, ti.

chucki ::

Kakšna bela črtica, kje se to nahaja?
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti

first_line ::

Nesi na servis, kjer ti bojo rekli da je telefon bil v stiku s tekočino in plačaj 250€, ali pa pošlji direktno na pooblaščeni servis za EU v tujini...
1
2
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Sony z5 - kateri čimbolj čist android?

Oddelek: Mobilne tehnologije
273598 (2145) AnotherMe
»

Android 5.0 Lollipop (strani: 1 2 3 4 )

15639093 (30597) deja
»

Nov install Androida na tablico

Oddelek: Operacijski sistemi
185440 (5301) hojnikb
»

Težave s telefonom Xperia Go (strani: 1 2 3 4 )

17439955 (27183) Vajenc
»

HTC Desire 601 - slaba baterija po posodobitvi

174019 (3465) Heisenberg

Več podobnih tem