Forum » Mobilne tehnologije » Mobitel z večjo kapaciteto baterije
Mobitel z večjo kapaciteto baterije
marjan_h ::
Zanimam se za nakup pametnega mobitela (Android), ki je nizko cenovnega razreda recimo do 150€, pri katerem zdrži baterija dlje časa kot običajni mobiteli.
Recimo gledam Prestigio MultiPhone 4055 DUO, kjer piše da ima baterija 2500mAh kar je več kot mobiteli do te cene.
Zanima me če res več zdrži, da ni samo marketinška poteza?
Ali pa mobiteli iz kitajske na dx.com od neke leve firme. Je kakovostno, robustno? Ker pri nekaterih so celo 2800mAh. Pa še boljši procesor imajo.
Ima kdo izkušnje?
Hvala za pojasnila.
Recimo gledam Prestigio MultiPhone 4055 DUO, kjer piše da ima baterija 2500mAh kar je več kot mobiteli do te cene.
Zanima me če res več zdrži, da ni samo marketinška poteza?
Ali pa mobiteli iz kitajske na dx.com od neke leve firme. Je kakovostno, robustno? Ker pri nekaterih so celo 2800mAh. Pa še boljši procesor imajo.
Ima kdo izkušnje?
Hvala za pojasnila.
kixs ::
Se najvec je odvisno kaj delas z njim. Prejsnje generacije - recimo HTC Desire - je meni sla baterija v dveh dneh. Pa nisem nic kaj ekstra delal z njim (na mesec sem imel par ur pogovorov in nekje do 15MB prenosa podatkov). Zdaj imam kaksno leto Sony Experia Play - spada tudi v prejsnjo generacijo. Pa zdrzi tudi po 5-6 dni. Res pa je, ce bi ga uporabljal za igre (Play), potem bi sla baterija kar hitro.
feryz ::
Mam PAP 4055 DUO, baterija gladko naščije Xperio Go.
Po drugi strani se skrije pred recimo Galaxy S1.
Xperia polnjenje vsak dan, Prestigio vsak drugi dan, Galaxy S1 vsak tretji dan. Podobna raba seveda.
Po drugi strani se skrije pred recimo Galaxy S1.
Xperia polnjenje vsak dan, Prestigio vsak drugi dan, Galaxy S1 vsak tretji dan. Podobna raba seveda.
skyline ::
Zadnje čase glede vzdržljivosti baterije precej hvalijo Moto G. Kapaciteta ni baš nešto, je pa telefon optimiziran v nulo in precej varčen.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: skyline ()
marjan_h ::
ok, hvala za odgovore.
@feryz Ob kakšni uporabi mobitela ti zdrži 2 dni? Jaz bi ga uporabljal samo za klicanje recimo do 5min pogovorov na dan, in plus do 1,5 ure uporabe aplikacij na dan. (Kalkulator,vlc player, web surfing). Več kot to ne rabim.
Zdej glede dealextreme, je bilo že dost govora na tem forumu. Je kdo kupil tam mobitel? Ker itak iphone izdelujejo na kitajskem, potem ni dost razlike.
Je razlika med uradnimi kitajskimi mobiteli, in mobiteli proizvedenih na kitajskem?
@feryz Ob kakšni uporabi mobitela ti zdrži 2 dni? Jaz bi ga uporabljal samo za klicanje recimo do 5min pogovorov na dan, in plus do 1,5 ure uporabe aplikacij na dan. (Kalkulator,vlc player, web surfing). Več kot to ne rabim.
Zdej glede dealextreme, je bilo že dost govora na tem forumu. Je kdo kupil tam mobitel? Ker itak iphone izdelujejo na kitajskem, potem ni dost razlike.
Je razlika med uradnimi kitajskimi mobiteli, in mobiteli proizvedenih na kitajskem?
[BeN] ::
Kolega je kupil kopijo S4 - I9500 pri kitajcih in je več kot zadovoljen.
--- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup Mobitela (strani: 1 2 3 4 … 48 49 50 51 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 528797 (25107) | Leko |
» | Nakup poceni telefona z dobro baterijo!Oddelek: Mobilne tehnologije | 3999 (3337) | GTX970 |
» | Nov pametni telefon z dobro baterijoOddelek: Mobilne tehnologije | 9506 (7955) | MajorM |
» | Telefon z dvema SIM karticama (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 13284 (11824) | radmannsdorf |