Forum » Kaj kupiti » r9 280x cene
r9 280x cene
Karton44444 ::
zivijo,
kje se najbolj splača kupit omenjno graficno kartico v sloveniji.
najceneje kar sem nasel je v trgovni http://www.demise-pc.si/product_info.ph...
hvala lp
kje se najbolj splača kupit omenjno graficno kartico v sloveniji.
najceneje kar sem nasel je v trgovni http://www.demise-pc.si/product_info.ph...
hvala lp
Machete ::
Ali lahko malo ugrabim temo in naprošam tiste, ki veste kaj pišete, če slednje variante 280x razvrstite po lestvici od najslabše do najboljše, lahko tudi obratno :)
http://www.agt.si/racunalniska-oprema/g...
Hvala!
http://www.agt.si/racunalniska-oprema/g...
Hvala!
M-XXXX ::
Kot prvo malo si preberi situacijo glede AGT-ja, ter nabavnih časov (bizarno dolgi...)
Kot drugo vzemi Gigabyte z tremi ventilatorji! 1100mhz, tišja od ostalih 2 ventilatorskih, nižje temperature!
Kot drugo vzemi Gigabyte z tremi ventilatorji! 1100mhz, tišja od ostalih 2 ventilatorskih, nižje temperature!
Tnx. Itak bi preveril prej če so na zalogi. Hrup mi ni tak problem. Samo da je price/performance, pa da je dobavlljiva osebni prevezem Lj danes.
Bergyb ::
ASUS so tudi tihe in dobro hlajene: r9 280x Noise Video
Glede nakupa se splača počakat do februarja, ko bodo cene padle, trenutno so zaloge majhne in cene napihnjene zaradi decembra. Te bodo gotovo padle februarja, ko pride Nvidia z novimi čipi ven.
Sicer se pa za 360€ dobi r9 290 v tujini (čeprav so zaloge bol slabe) in se prav tako splača počakati, da gre to na bol normalno ceno.
Glede nakupa se splača počakat do februarja, ko bodo cene padle, trenutno so zaloge majhne in cene napihnjene zaradi decembra. Te bodo gotovo padle februarja, ko pride Nvidia z novimi čipi ven.
Sicer se pa za 360€ dobi r9 290 v tujini (čeprav so zaloge bol slabe) in se prav tako splača počakati, da gre to na bol normalno ceno.
290 mi je predraga. Sem pa klicu itag agp nima nobene 280x in še nekaj tednov bo tako.
Kašna druga pametna štacua z možnostjo zaloge. Ali vsi naročajo z Nemčije ko dobijo dovolj naročil in je potem vseen drek ali tega ne naredi kupec že sam..
Kašna druga pametna štacua z možnostjo zaloge. Ali vsi naročajo z Nemčije ko dobijo dovolj naročil in je potem vseen drek ali tega ne naredi kupec že sam..
Trenutno tk skor nikjer nimajo zaloge, razen seveda navedeni primer, ki je za 100€ predragi... Žal je zmanjkal vseh, ker ljudje minajo coine, ali pa jo je kupil božiček, tk da od Nvidie grafične bi morale biti zihr na zalogi.
DarwiN ::
Sestavi.si ima Club3d za 305€ in Mimovrste Sapphire za 309€.... Tujina je sicer vedno boljša izbira, ampak če že...
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
Holi šit kakšna cena. Pa te slo trgovine so klošarji navadni, kupujejo ko se jim naberejo naročila. Namesto da bi imeli spodobno zalogo in to jasno označili v spletni trgovini. Točno: je na zalogi, dobava 2 dni, dobava ko pride stric iz Nemčije itd..
Hvala vseeno sem kar 7970 iz Nemčije kupil.
Hvala vseeno sem kar 7970 iz Nemčije kupil.
worteleven ::
Če si smem sposoditi temo, da ne odpiram nove...
Ali ima kdo R9 280x Toxic? ste zadovoljni?
BI vzeli raje kakšno drugo?
Ali ima kdo R9 280x Toxic? ste zadovoljni?
BI vzeli raje kakšno drugo?
kr?en ::
Ce so minerji vse pokupili. Nabavis GTX7xx serijo od nvidie in imas mir, ce nucas za gaming ...
Mogoče se glede cen popravi marca, ko pride Maxwell, ker trenutno ima Nvidia kr visoke cene napram zmogljivost grafičnih.
Nisem pa pripravljen odšteti več za kvalitetnejše gonilnike in PhysX, ki ni najbol backward compatible in vzame preveč fps-ju.
Nisem pa pripravljen odšteti več za kvalitetnejše gonilnike in PhysX, ki ni najbol backward compatible in vzame preveč fps-ju.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | AMD Radeon R9-2xx (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Strojna oprema | 297985 (157669) | next3steps |
» | Gaming setup za 1200 eur (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 12601 (9867) | m0LN4r |
» | Grafična HD 7xxx ali R9? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 8184 (6576) | hojnikb |
» | Grafična kartica R9 280xOddelek: Kaj kupiti | 5867 (5228) | PeroM3 |
» | Nvidia Geforce GTX 7xx (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Strojna oprema | 125835 (100847) | Pro_moted |