» »

Win 8.1 več težav!

Win 8.1 več težav!

zvocnik ::

1.) motna oziroma zamegljena slika ko odprem določene programe/okenca. Zamegljen text, ni jasna slika.

2.) Če dam vnovični zagon, se mi ne zažene ampak je samo črn zaslon.

3.) Ko dam zaustavite sistema se mi računalnik ugaša cca 3 minute

4.) Na D particiji včasih kaže da imam 13GB zasedenega prostora pa čeprav ni nič na njej.

Pa vse te napake, ki sem jih opisal so napake od samega začetka, brez da bi jaz kaj nastavljal, spreminjal.....prinešeno iz trgovine.

darkolord ::

Imaš en monitor ali dva/več?

Zgodovina sprememb…

matter ::

Za točko 2: Ali imaš nameščen Bitdefender free ? Ta zna delati črn zaslon za kako minuto pri bootu.
Grem basket pa bom neloke metal

darkolord je izjavil:

Imaš en monitor ali dva/več?

1 monitor

matter je izjavil:

Za točko 2: Ali imaš nameščen Bitdefender free ? Ta zna delati črn zaslon za kako minuto pri bootu.

Mislim, da nimam nobenega antivirusnega trenutno gor. Vsaj videt ga ni pod programi. Je a čudno, ker me nič ne opozarja, da naj ne bi imel nobene zaščite...aha, našel, Windows difender imam vklopljen....

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: zvocnik ()

No zdej je zadeva taka, da ob kliku na ZAUSTAVITEV SISTEMA se mi prensonik ne ugasne ampak je samo nekaj minut črn zaslon potem pa se nazaj boota....

ST-777 ::

@zvocnik, verjetno imaš HDD. Na tvojem mestu bi na nov SSD namestil Win. Stari HDD pa bi bil za rezervo. SSD bi dal v prenosnik zato, ker bo v njem vse hitreje delovalo, poleg tega pa je SSD odporen proti udarcem.

Če bodo s prenosnikom še težave, ki jih opisuješ, je verjetno nekaj narobe s hardwareom.

ST-777 je izjavil:

@zvocnik, verjetno imaš HDD. Na tvojem mestu bi na nov SSD namestil Win. Stari HDD pa bi bil za rezervo. SSD bi dal v prenosnik zato, ker bo v njem vse hitreje delovalo, poleg tega pa je SSD odporen proti udarcem.

Če bodo s prenosnikom še težave, ki jih opisuješ, je verjetno nekaj narobe s hardwareom.

Prenosnik sem že nesel nazaj v trgovino in mi ga bodo zamenjali z novim....

ST-777 ali lahko na prenosnik priključim SSD preko USB priključka(SSD dam v ohišje in nato preko USB-ja priključim...) ter naredim clone slike z Acronisom?

tx-z ::

Jst nism mogu updejtat na 8.1. Vsakič k sm naredu je blo to gotovo, samo reinstall sm lahko naredu. Baje je problem ker ne podpira graične (Intel HD4000). Nism našu točnga vzroka ampak sm raj na 8ki ostal.
tx-z

Pri meni so bile težave:

- motna slika ko odprem programe, če si bil v namizju je bila slika ok

- vnovični zagon ni delal

- zaustavitev sistema ni delal

- osvetljava tipkovnice ni delala

Da se na glavo postaviš ni bilo mogoče rešiti teh problemov.

ST-777 ::

zvocnik je izjavil:

ST-777 ali lahko na prenosnik priključim SSD preko USB priključka(SSD dam v ohišje in nato preko USB-ja priključim...) ter naredim clone slike z Acronisom?
Imam SSD za rezervne kopije, ki je v ohišju in priključen preko USB kabla. Dela brez težav. Lahko narediš clone slike z Acronisom, vendar je bolje namestiti Win povsem na novo.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

težave z zagonom računalnika po kloniranju diskov

Oddelek: Pomoč in nasveti
475576 (4582) gruntfürmich
»

Vgradnja SSD + prenos Win 10 (strani: 1 2 )

6312136 (10035) Machete
»

Prenos sistema iz HDD na SSD (stotič:)) (strani: 1 2 )

5717217 (10709) opeter
»

Acronis True Image - problem z clone disk...

153601 (3352) Mare2
»

Kloniranje diska

Oddelek: Programska oprema
212881 (2147) opeter

Več podobnih tem