Forum » Šport » Svetovno prvenstvo v nogometu v Braziliji 2014
Svetovno prvenstvo v nogometu v Braziliji 2014
Gregor5816 ::
Meni se zdi, kot da so se Nemci pri 5:0 ustavili in se sprašujejo, kje je tu natega oziroma ali je v ozadju kakšna skrita taktika Brazilcev. Ampak ni. Res so tako zanič. Samo upam, da ne bodo hoteli vsi navijači Brazilije hkrati med polčasom zapustiti stadiona, ker bodo mrtvi v nepopisni gužvi.
Ustavili so se, ker se raje šparajo za finale. Nesmiselno bi bilo, da sedaj igrajo na polno do konca tekme in ob tem tvegajo poškodbe.
FlyingBee ::
Nizozemska in Argentina se že treseta pa ne zaradi jutri, mogoče bosta obe probali zanalašč zgubiti, da se v finalu ne osmešijo oziroma, da se za 3. mesto proslavijo :-)
msjr ::
bambam20 ::
klkkkkkkkkkk je izjavil:
Zaslužijo?
Jup zaslužijo. Do sedaj so igrali zelo disciplinirano, malo prekrškov in kartonov, igro imajo dokaj lepo za gledat in imajo kar nekaj dobrih igralcev. Se ne zanašajo samo na enega kot recimo argentinci in brazilci.
ja, to je vrlina izkušene ekipe, Brazilci pa imajo virtuoce, ki jih je vedno z veseljem gledat
lahko našteješ te virtuoze? :)
Tole tudi mene zanima. kateri so ti virtuozi. Sam sem jih gledal na prvi tekmi proti Hrvtom in po 10-ih minutah igre prišel do zaključka, da je brazilski nogomet močno v krizi.
WarpedGone ::
hmm, 7:1, a se temu sploh lahk reče 'častni gol'?
Core melt down.
Core melt down.
Zbogom in hvala za vse ribe
oo7 ::
Zdaj bodo pa Brazilci igrali za tretje mesto kot bi za finale boste vidli se morajo malo odkupit.
drvo ::
No če Švabi nebi potegnili zavore v drugem polčasu bi lahko meli pri rezultatu še kje dvomestno število. Drugače pa vsa čast! Jutri pa upajmo na Nizozemce. Samo potem bo problem za koga navijat, ker sta to moja favorita od začetka. Do danes so bili bolj prepričljivi Nizozemci po današnji tekmi pa bo odličitev presneto težka, če bo do tega prišlo.
l0g1t3ch ::
...Duhovnik vudu magije Helio Sillman je na dam tekme napovedal, da bo uročil nemški stroj, da ne bo več deloval kot naoljen...
Očitno je model neki zaj***
BlackMaX ::
Vse bi bilo super, če nebbi dobil gola nemci. Potem bi lahko rekel, da so jih pošolali, pa čeprav je bil ta častni gol...šenkan.
Ampak, tud če bi manjkala cela klopca. Obramba je zajebala sceno!
Tud če bi mel 2 ronalda v napadu, bi zbubil po taki predstavi.
Ampak, tud če bi manjkala cela klopca. Obramba je zajebala sceno!
Tud če bi mel 2 ronalda v napadu, bi zbubil po taki predstavi.
dronyx ::
Vse bi bilo super, če nebbi dobil gola nemci.
Če morda nisi opazil, so jim ta gol Nemci podarili. Pa tudi po koncu tekme sem imel občutek, kot da se jim opravičujejo, ker so jih tako ponižali. Sploh Klose kar ni mogel nehat izrekat sožalje in trepljat po ramenih jokajoče Brazilce.
3man ::
bambam20 ::
Dr_M ::
Ubistvu so zgledal, kot da bi lezali.
Ob takem rezultatu se vsaj ne morejo na neymarja zgovarjat. Eden pac ne more 10 drugih nadomestit.
Sicer pa od stare slave se ne da zivet.
Ob takem rezultatu se vsaj ne morejo na neymarja zgovarjat. Eden pac ne more 10 drugih nadomestit.
Sicer pa od stare slave se ne da zivet.
BlackMaX ::
Vse bi bilo super, če nebbi dobil gola nemci.
Če morda nisi opazil, so jim ta gol Nemci podarili. Pa tudi po koncu tekme sem imel občutek, kot da se jim opravičujejo, ker so jih tako ponižali. Sploh Klose kar ni mogel nehat izrekat sožalje in trepljat po ramenih jokajoče Brazilce.
Mogoče nisi prebral do konca mojega posta ampak omenil sem besedo šenkal....:)
Nummy ::
Dr_M ::
Ma sej do 4:0 je blo se veselo, pol se je pa vse skup v eno zalost spremenil. So se mi brazilci skor zasmilili.
Starodavni ::
Jaz že imam tekmo Brazilija : Nemčija na računalniku, ki jo bom pogledal večkrat z veseljem
Pa saj ne potrebuješ cele tekme. Dovolj je tole in morda še tole (da razumeš prvi video posnetek).
BRA71L
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dronyx ()
SnowyOwl ::
seven
Tole je pa najverjetneje fake. Taka stava ne obstaja, plus tega take vsote sploh ne sprejme.
Starodavni je izjavil:
Izgleda, da so eni resnično prav napovedali:
kako presneto pa naj bi ta človek dal 7:1 je mogoče ta tip pač dal več oddsov - od 2:0 2:1 dalje pa take? Pol pa upal da se mu userje kakšna in evo se mu je usrala 7:1
je pa kra lepo zaslužil ja :D
Tole je pa najverjetneje fake. Taka stava ne obstaja, plus tega take vsote sploh ne sprejme.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: SnowyOwl ()
Jaz že imam tekmo Brazilija : Nemčija na računalniku, ki jo bom pogledal večkrat z veseljem
Kje si jo potegnu dol? :)
Na našem travniku imaš čisto vse tekme ampak je angleški komentator.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()
Upam da se bo kje našel posnetek te tekme z brazilskim komentatorjem.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dronyx ()
s6c-gEL ::
A včeraj so namesto nogometa hokej igrali ?
Smucke
Piši na bet365 in vprašaj.
Smucke
Piši na bet365 in vprašaj.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: s6c-gEL ()
Dejan_007 ::
Upam da Nizozemci nabijejo Argentince ter v finalu odpihnejo Nemce. To bi bila pa fešta !!!
negot ::
WarpedGone ::
Z matrunga tipa tiste proti kostariki, bo Nemčija:Nizozemska še ena hokej tekma.
Zbogom in hvala za vse ribe
DarwiN ::
7 € Rabatt auf alles!?
Če kupuje kdo hrano za domače živali pri nemški trgovini zooplus.de..
7€ popusta, koda za ta popust pa "KLOSE"
Finale Nemčija - Argentina torej.... Končna zmaga Nemčiji.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
DarwiN ::
You don't see faith healers working in hospitals
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Evropsko prvenstvo v nogometu 2016 v Franciji (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Šport | 80977 (60024) | Sssaga |
» | Evropsko prvenstvo v nogometu 2012 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 24903 (20854) | jericho |
» | Svetovno prvenstvo v nogometu, JAR 2010 (strani: 1 2 3 4 … 36 37 38 39 )Oddelek: Loža | 221454 (182263) | DarwiN |