Forum » Mobilne tehnologije » Kvaliteta telefonskega pogovora in starost SIM kartice
Kvaliteta telefonskega pogovora in starost SIM kartice
ttommy ::
Torej- zanima me ali starost SIM kartice kaj vpliva na kvaliteto telefonskega pogovora? V svojem telefonu imam že 12 let staro Simobilovo SIM kartico in včasih koga zelo slabo slišim, včasih pa je sogovornikov glas res zelo dobro slišen.
Tudi moja partnerica ima kartico enake starosti in jo včasih res težko razumem. Kot da na začetku telefonskega pogovora skoraj nič ne bi razumel, šele po okrog 20-ih sekundah postane njen glas dobro razumljiv.
Tudi moja partnerica ima kartico enake starosti in jo včasih res težko razumem. Kot da na začetku telefonskega pogovora skoraj nič ne bi razumel, šele po okrog 20-ih sekundah postane njen glas dobro razumljiv.
Gamer
zee ::
Starost SIM kartice nima prav nobenega vpliva na kvaliteto pogovora. Okvarjen mikrofon, zvocnik na telefonu in slaba povezava sta bistveno bolj verjetno vzroka.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj se dogaja s simobilom?Oddelek: Mobilne tehnologije | 6802 (3544) | zmaugy |
» | pozabljanje besed? Se komu dogaja?Oddelek: Loža | 6243 (4902) | crniangeo |
» | Prisluškovanje mobitelovOddelek: Mobilne tehnologije | 22075 (11378) | globalna80 |
» | tehničarska selitev v ZDAOddelek: Pomoč in nasveti | 1536 (1226) | St235 |
» | Državljan inženir - online serija o odprtokodni strojni opremi, elektroniki, umetnostOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 5222 (3999) | urban99 |