Forum » Loža » Promiskuiteta
Promiskuiteta
vostok_1 ::
In light of recent events sem prišel do spoznanja, ki mi je sicer viselo pred nosem vs čas.
Opazil sem, da meni ni problem, če se je moja partnerka gonila (ali se goni) na okoli. Ogabno mi je, če se je dajala dol z nekimi umazanci, kužnimi ali splošno zoprnimi osebami, ki bi jih pobrala po diskičih ali drugih odvratnih lokacijah.
Če je izbirala ljudi na nivoju in kul osebe, mi dejansko ni tak problem. Pravzaprav sploh ni ona problem, ampak tisti s katerimi se je dajala dol. Zanimivo heh.
I have equal disgust for both sexes, če nimajo nekega standarda.
Tradicionalno vzgojeni moški ne bi taknili žensko, če ni devica. Tisti brez standardov pa bi še svinjo v blatu naskočili.
Guys and gals, something to think about.
P.S. ne gre za mojo partnerko, da ne bo prišlo do nesporazuma.
Opazil sem, da meni ni problem, če se je moja partnerka gonila (ali se goni) na okoli. Ogabno mi je, če se je dajala dol z nekimi umazanci, kužnimi ali splošno zoprnimi osebami, ki bi jih pobrala po diskičih ali drugih odvratnih lokacijah.
Če je izbirala ljudi na nivoju in kul osebe, mi dejansko ni tak problem. Pravzaprav sploh ni ona problem, ampak tisti s katerimi se je dajala dol. Zanimivo heh.
I have equal disgust for both sexes, če nimajo nekega standarda.
Tradicionalno vzgojeni moški ne bi taknili žensko, če ni devica. Tisti brez standardov pa bi še svinjo v blatu naskočili.
Guys and gals, something to think about.
P.S. ne gre za mojo partnerko, da ne bo prišlo do nesporazuma.
jype ::
Saj v tem je point partnerske zveze, a ni? Da partnerju zaupaš, da tudi če dejansko za tvojim hrbtom počne reči, to počne odgovorno.
Da bi moral kot kaka tajna služba bedeti nad nekom, ker mu v resnici ne zaupaš, je pa tako absurdno, da je potem v resnici bolje biti samski (in mnogi tudi so in s tem ni nič narobe).
vostok_1> Tradicionalno vzgojeni moški ne bi taknili žensko, če ni devica.
Nisem prepričan. Kolikor razumem, so tradicionalno vzgojeni moški obremenjeni z devicami samo dokler ne stopijo v zakonski stan - potem nenadoma postanejo zanimive vse ženske, ker je v zakonu tako dolgočasno.
Da bi moral kot kaka tajna služba bedeti nad nekom, ker mu v resnici ne zaupaš, je pa tako absurdno, da je potem v resnici bolje biti samski (in mnogi tudi so in s tem ni nič narobe).
vostok_1> Tradicionalno vzgojeni moški ne bi taknili žensko, če ni devica.
Nisem prepričan. Kolikor razumem, so tradicionalno vzgojeni moški obremenjeni z devicami samo dokler ne stopijo v zakonski stan - potem nenadoma postanejo zanimive vse ženske, ker je v zakonu tako dolgočasno.
vostok_1 ::
Exactly, yes. It's actually a huge game changer for me. Pa tud vidim, da je ljubosumje v zvezi taka odvečna prtljaga. It's really all about the other things.
To o tradicionalnih moških bi tudi res ja. Standardi take osebe pa so itak vprašljivi in the first place.
P.S. i feel so enlightened now. Really.
To o tradicionalnih moških bi tudi res ja. Standardi take osebe pa so itak vprašljivi in the first place.
P.S. i feel so enlightened now. Really.
Double_J ::
http://www.siol.net/novice/zdravje/2013...
Malo FDVjevskega branja.
A po sebi sklepa? Žal je še nisem srečal, da bi preveril.
Dve šivanki...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Double_J ()
Matako ::
http://www.siol.net/novice/zdravje/2013...
Malo FDVjevskega branja.
Opa... v članku nastopa prav milftastična FDVjevka! Bi jo.
/\/\.K.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Evropski navigacijski sistem Galileo začel obratovatiOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 12799 (6699) | MrStein |
» | USB ključ write-protectedOddelek: Strojna oprema | 3438 (3125) | hojnikb |
» | Je monogamija del naše kulture, zgodovinske in cerkvene pogojenosti ali jo res hočemo (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 22885 (19705) | vostok_1 |
» | Za kolko procentov je točno Oveclockan GPU?Oddelek: Navijanje | 7389 (6790) | fr4nc |