» »

.:: Radio - Koma ::. Internetni Radio !

.:: Radio - Koma ::. Internetni Radio !

Meglič ::

Radio koma je neprofitna organizacija katere cilj je zabavati uporabnike z dobro glasbo, nagradnimi igrami in klepetanjem na radiju.Naš cilj je združiti čimveč uporabnikov na našem portalu in jih zabavati. Radio koma z svojim delom ne ustvarja dobenega dobička ampak stroške krijemo sami! VABLJENI K POSLUŠANJU! www.radio-koma.cz.cc

vorantz ::

Umm...bo malo težko glede na to, da noben link za predvajanje ne dela.

bluefish ::

Ah, še en wannabe spletni radio, ki verjetno ne plačuje pravic za predvajanje,...

Bananovec ::

No, dajmo vsaj šanso radiu, da se dokaže.
Edit: Anketa je edino meni malce smešna.
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple

Zgodovina sprememb…

Spoštujem vsak komentar tako slab kod dober blueFish ko smo lih pri tem licenca se plačuje! vorantz mogoče si naletel lih takrat ko smo vgasnil radio zaradi nadgradnje Auto DJ playliste ! 9000 .. Anketa takšna kod je je zato ker je radiju na začetku laufa slabih 2 tedna in bi od uporabnikov radio izvedeli katero glasbo imajo najraje da vemo kaj nametat v playlisto in kaj predvajat!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Meglič ()

amigo_no1 ::

Vse kar se NE vrti na Centru, Radiu 1 in podobnih.

ahac ::

ko smo lih pri tem licenca se plačuje!

To je zelo težko verjet, če pa še za resno domeno niste imel.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Važna je kakovostna muska, ne licenca.

Shoutcast pa domena sta 2 stvari koliko jaz vem! :D zdej ce je domena free še ne pomeni da mi ne plačujemo licence za vrtenje glasbe!

Bananovec ::

Za 1x mi je radio všeč. Dokler bo ostala taka glasba kot je sedaj, imam tudi namen radio poslušati.
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple

amigo_no1 je izjavil:

Važna je kakovostna muska, ne licenca.
Še enkrat pomisli. Radijska postaja brez licence slej ko prej utihne in proti temo še tako dobra glasba ne pomaga.

Saj ne oddaja muske preko R. antene, a po tvoje bo bi moral še sazas dobiti svoje ?

Kakšne pravice za predvajanje imaš v mislih ?
Si slučajno poslušal kako musko predvajajo ?

Si pravnik, ki vidi samo naravnost (tako kot Nemci leta 42 ) ali si samo preveč picajzlast ?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: amigo_no1 ()

techfreak :) ::

Kolikor vem potrebuje licenco za oddajanje, potem pa dovoljenje od SAZASa. Mogoče pa še kaj drugega.

Oddajojo preko neta, iz NE naše banana države, torej se lahko razni modrariba& tehno.g33ki žalite na tramvaj komando.

Mislil da je ta tema bolj namenjena konstruktivnim predlogom k izboljšanju radija.

Zgodovina sprememb…

Poglej, meni je vseeno, kako imajo zadevo urejeno. Sem samo omenil, da pozneje ne bi bilo začudenja.
Kar se tiče same strani bi res lahko uredili domeno in se malo bolj potrudili pri obliki strani.

Če ne oddajajo iz naše države, potem pa morajo plačati stroške podobnim organizacijam iz države, kjer oddajajo. In to spada k izboljšanju radia, ker bo drugače prehitro propadel.

blueFish delamo na tem! techfreak :) kako da ne vse se oddaja iz slovenije! + kdo je pa reko da naš radio nima licence ?

MonkeyHead ::

ahh spet sam ta techno, house, pop, comerciala....

Zgodovina sprememb…

Po želji poslušalcev :D

MonkeyHead ::

Ja sej je povsod tako tisti, ki pa poslušamo rock punk rock metal pa te stvari pa nas lepo odjebete čepra je folka polno ki to posluša.

Meglič je izjavil:

blueFish delamo na tem! techfreak :) kako da ne vse se oddaja iz slovenije! + kdo je pa reko da naš radio nima licence ?

asdffghhhhh je napisal, da ne oddajate iz Slovenije.

Glede licence pa domnevam, da če nimate 13€ za domeno, kje ste našli 500€+ za licenco?

techfreak :) od kod 500EUR ? iz osebnega TRR :D brez lincence radijo nebi biu dougo z free domeno pa lahko radio stoji zakaj nebi mogel uprabljati free domene? :

Goldee ::

Nemogoče je vsem ugodit. Izberite si eno ali dve glasbeni zvrsti (recimo death metal), katero boste vrteli samo vi. Tako boste vsaj imeli zveste poslušalce, ker boste unikatni. Radijev s komercialno glasbo je pri nas itak malo morje in prav vsi so ene lajne lajnaste, ki znajo samo kupljene playliste vrtet in se ponavlajajo 100 na uro. Vmes pa reklame in brezvezni vložki kvazi voditeljev.
Torej, bodite nekaj posebnega, ker drugače (bo)ste le še en pljunek v morje več.
And Now for Something Completely Different...

-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-

Gandalfar ::

kaj pa je business model zadaj?

profii ::

Glasba mi je zelo všeč in dokler bo tako, ga bom redno poslušal.

LP

misek ::

Meglič je izjavil:

kako da ne vse se oddaja iz slovenije
Sem iz firbca pogledal od kod prihaja stream. Meni deluje kot da iz Nemčije?

$ whois 188.72.237.34

inetnum: 188.72.237.0 - 188.72.237.255
netname: NETDIRECT-NET-DEDISERV-967200
descr: Dediserv
country: DE
org: ORG-nA8-RIPE
admin-c: DS6808-RIPE
tech-c: SR614-RIPE
status: ASSIGNED PA
mnt-by: NETDIRECT-MNT
mnt-lower: NETDIRECT-MNT
mnt-routes: NETDIRECT-MNT
source: RIPE # Filtered

organisation: ORG-nA8-RIPE
org-name: netdirect
org-type: LIR
address: netdirekt e. K.
Kleyer Strasse 79 / Tor 14
60326 Frankfurt
Germany

organisation: ORG-nA8-RIPE
org-name: netdirect
org-type: LIR
address: netdirekt e. K.
Kleyer Strasse 79 / Tor 14
60326 Frankfurt
Germany
phone: +49 69 90556880
fax-no: +49 69 905568822
admin-c: SR614-RIPE
admin-c: WW200-RIPE
mnt-ref: NETDIRECT-MNT
mnt-ref: RIPE-NCC-HM-MNT
mnt-by: RIPE-NCC-HM-MNT
source: RIPE # Filtered

Pa si se zmotil in to pošten :D

Možno. Nisem ravno expert za mrežne zadeve :) Še vedno pa mislim, da ta IP naslov ni v sloveniji. Mi je pa načeloma vseeno od kod pride stream. Glavno da radio dobro špila, saj mi je program kar všeč. Kar tako naprej.

$ traceroute 188.72.237.34
traceroute to 188.72.237.34 (188.72.237.34), 30 hops max, 38 byte packets
1-4 ........................
5 rarnes1-X0-0-0x101.arnes.si (212.235.160.241) 2.719 ms 2.713 ms 2.668 ms
6 arnes.rt1.vie.at.geant2.net (62.40.124.5) 9.302 ms 9.316 ms 9.372 ms
7 tenGigabitEthernet1-3.ar2.VIE1.gblx.net (64.214.145.145) 9.410 ms 37.067 ms 17.430 ms
8 208.178.245.154 (208.178.245.154) 96.263 ms 22.674 ms 22.471 ms
9 77.109.91.122.static.edpnet.net (77.109.91.122) 22.465 ms 23.048 ms 23.080 ms
10 * * *
11 178.162.160.50 (178.162.160.50) 26.338 ms 26.120 ms 26.081 ms
12 188-72-237-34.local (188.72.237.34) 26.168 ms 26.067 ms 26.116 ms

http://urldogg.com/188.72.237.34 => The Internet Protocol address 188.72.237.34 is located in Frankfurt Am Main, 05, Germany (DE ).
But who cares...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: misek ()

En tak, ki ne vrti 5x na dan mainstream pop sranja je radio101.hr, (tudi cibona je včasih poslušljiva) Ob nedeljah okoli 16-te pm sem parkrat celo ujel termin, ko so imeli kako uro samo južnoameriško glasbo (nekaj takega, link za stream: http:// 205.188.215.231:8010 ).

Zgodovina sprememb…

Izi ::

Kva j' dobra muska :D

ahac je izjavil:

še za resno domeno niste imel.

Če bi imel plačljivo domeno jih iz principa ne bi poslušal. Vse "pave" zadeve na internetu imajo zastonjske domene, še bolje pa samo številke >:D

Jaz mislim da če je radio ni pomembna domena ampak playlista ki se trenutno posodablja skozi noč nalagam komade od rock n rolla do techna :D

Gandalfar ::

kaj je business model oz. iz cesa server placujete?

xCore ::

181.FM - The Eagle Classic Rock !!! :P
.:R Š T:. [.: Trust is a weakness :.]

Goldee ::

amigo_no1 je izjavil:

En tak, ki ne vrti 5x na dan mainstream pop sranja je radio101.hr, (tudi cibona je včasih poslušljiva) Ob nedeljah okoli 16-te pm sem parkrat celo ujel termin, ko so imeli kako uro samo južnoameriško glasbo (nekaj takega, link za stream: http:// 205.188.215.231:8010 ).

Sicer offtopic, ampak:
daleč najkvalitetnejši radio v Sloveniji je Val202, ampak forcirajo malo preveč politike in športa. Alternativa je Radio SI, tudi zelo kvaliteten program in izbrana glasba.

Ontopic:
Radio Koma po dveh dneh poslušanja... hm, 3/5.
And Now for Something Completely Different...

-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-

Stream se je preselil v Amsterdam :) Ampak igra pa še.

http://urldogg.com/94.75.229.205 => The Internet Protocol address 94.75.229.205 is located in Amsterdam, 07, Netherlands (NL ).

Radio koma je nedosegljiv na starem naslovu ker smo postavili radio na novo na domeni www.radiokoma.eu :D
https://infire.si - Owner

BIG_Yack ::

Solidno se sliši, pravim po hitrem preletu portala, za katerega verjamem, da je še v razvoju in ne ostaja v formi, kot na današnji dan. Seveda, podpiram vsak tak projekt slovenskega spletnega radia, z licencami ali brez njih. Všeč mi je pristop, da lahko ljudje prosto pristopajo k ekipi in vrtijo svojo glasbo, sem pa se bal, da bom na predstavitveni strani našel tak zapis:

Tukaj se vrti glasba vseh zvrsti in če ni (bila) hit, je sploh ne predvajamo.

Sicer pa - dokler je poslušalstvo, tako naprej!

Kar se soslednih objav glede kvalitetnih "klasičnih" radijskih postaj tiče, v posluh priporočam MARŠ kot Mariborski radio študent ali RŠ kot Radio Študent za vse, ki jim je sredina poslušljivosti Val 202, pa bi radi manj športa in več alternativne glasbe.

Izi ::

Občasno poslušam Komo, pa sem vedno edini poslušalec :D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katera VPN storitev? (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
6921038 (5006) zlozeka
»

Amis tv na PC ? (strani: 1 2 )

7038033 (21489) dunda
»

Ima še kdo težave s stranjo www.zzzs.si?

91494 (1271) NoName
»

Telemachov nateg ali kako ukrasti naročnike (strani: 1 2 )

536059 (4889) Tigorsami
»

ADSL naključne IP številke

81632 (1403) Gandalfar

Več podobnih tem