Forum » Loža » neodvisno finančno svetovanje
neodvisno finančno svetovanje
shadowfax ::
Pozdravljeni,
zanima me, če ima kdo izkušnje s finančnim svetovanje in bi mi lahko svetoval kam po neodvisen finančni nasvet?
Zaradi prestrukturiranja upravljanja premoženja sem primoran prodati/prenesti delnice v sklade ali druge naložbene produkte. Ker seveda sedanji upravljalec ne more biti povsem neodvisen (predlaga svoje naložbe) bi potrebal dodaten nasvet o smiselnosti in prestrukturianju naložbe.
zanima me, če ima kdo izkušnje s finančnim svetovanje in bi mi lahko svetoval kam po neodvisen finančni nasvet?
Zaradi prestrukturiranja upravljanja premoženja sem primoran prodati/prenesti delnice v sklade ali druge naložbene produkte. Ker seveda sedanji upravljalec ne more biti povsem neodvisen (predlaga svoje naložbe) bi potrebal dodaten nasvet o smiselnosti in prestrukturianju naložbe.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vlaganje 1.000€ na mesec (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 68166 (2183) | 111111111111 |
» | Se splača denar vložiti v zlato ? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 44672 (29136) | mat xxl |
» | Kam s 100€ / mesec (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 25071 (20210) | Heisenberg |
» | V katere vzajemne sklade vložit?Oddelek: Loža | 13329 (12475) | Myhajlo Tod |