Forum » Programska oprema » Kateri program za e-mail
Kateri program za e-mail
Jeebs ::
Hello! Mene pa zanima, kateri program za mail je po vašem mnenju najboljši. Imam namreč probleme z Netscape Mail o katerih sem že pisal na S-T in jih ne morem rešit (ne pošilja mailov), zato iščem neko pametno alternativo. Netscape Mail mi je še kar soliden, Outlook Express uporabljam samo za news... Najrajši bi imel kaj podobnega Netscape Mail, vendar boljšega. Stvar mora znat prenest pošto iz Netscapea, po možnosti tud Outlook Expressa, pa kakšne dobre filtre za SPAM... Sicer pa sami povejte, kaj predlagate.
LP, Anže
LP, Anže
Press any key to continue... RESET. Didn't you say ANY key?!?!?!
ali3n ::
Mozilla?
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
Hvala za vse odgovore do zdle, sam a lahko na kratko še poveste dobre&slabe strani navedenih programov? Mislm, da bo to pomagal še marsikateremu obiskovalcu S-T.
goku :) ::
Dol si jih potegn pa bos vidu. Vsi so dokaj enostavni za uporabo, hkrati pa ponujajo ogromno možnosti pri pisanju mailov in tako naprej..
root987 ::
www.mozilla.org // piše skor vse kar rabiš vedet //download manager, tabi, pass manager, form manager, cookie manager, image manager, popup manager, web page development and many many more
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
Ok. BTW root987, kako je kej z mojo prošnjo za vključitev v S-T ekipo pri Dawn Of Myth? Mal prečekiraj, kaj se v tisti temi piše.
tha_man ::
Jaz uporabljam kombinacijo Forte Agent + Hamster za več accountov. Zame ni boljšega! :)
(c) 1982 Sinclair Research Ltd
sash ::
jaz ma pa netopirčka - The Bat!
enostaven in pregleden
enostaven in pregleden
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
DMouse ::
Jeba1 če si kej avanturista greš lahko datoteko prefs.js popravljat, not maš vse nastavitve za browser in mail. Jest sm mel namreč iste probleme na mozilli, in sem jih rešil na ta način (pa še frendu k ma netscape). Mislim da se ti splača mal pomatrat, sploh k pišeš da ti je program kot tak všeč.
lp
lp
HrabriMisek: Za nasvet sm že spraševal na S-T, tud omenjene datoteke sm se že lotil... Pa ne pomaga nič.
madmitch ::
Sash: se strinjam, ko se ga enkrat navadiš ti zleze pod kožo in ga ni boljšega. Pa kaj, če nima HTMLja. Ima toliko drugih dobrot, da odtehtajo to "pomanjkljivost".
Nobody is perfect, my name is Nob Ody
sash ::
pisanja v HTML obliki res ne omogoča, sprejem pa, nekje v nastavitvah lahko omogočiš pogled in sicer daš na Slow view (HTML) če se ne motim
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Poštni odjemalci (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Programska oprema | 276557 (21488) | Matko |
» | Norton Antivirus strikes again (mail problem)Oddelek: Programska oprema | 1429 (1247) | Jeebs |
» | Netscape Mail 7.02Oddelek: Programska oprema | 1055 (973) | Jeebs |
» | crashanje browserjev in explorerjaOddelek: Programska oprema | 787 (700) | marvin42 |
» | :: odjemalec pošte ::Oddelek: Omrežja in internet | 905 (777) | Cygnus |