Forum » Pomoč in nasveti » Katero miško do 30 eur?
Katero miško do 30 eur?
Goran's Blog ::
Pozdravljeni.
Enostavno vprašanje katero miško do 30 eur?
Lp
Enostavno vprašanje katero miško do 30 eur?
Lp
- spremenil: Goran's Blog ()
bluefish ::
Če je res nujno, da je žična, Logitech M500. Pred nakupom seveda testiraj, če ti paše v roko.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
shadeX ::
Odlično. Potem ti priporočam tole miško. Jo imam jaz že cca 1 leto, tudi punci sem jo kupil. Med drugim je tudi lepe oblike, lepo pade v roko, za spreminjat DPI imaš "on the fly". Ima 5 gumbov..itd.
Leprechaun ::
Odlično. Potem ti priporočam tole miško. Jo imam jaz že cca 1 leto, tudi punci sem jo kupil. Med drugim je tudi lepe oblike, lepo pade v roko, za spreminjat DPI imaš "on the fly". Ima 5 gumbov..itd.
+1, Tudi sam jo imam že okoli 10 mesecev in sem izredno zadovoljen. Je pa primerna tudi za večje dlani :).
Zanimiva dale od gigabyte, ubistvi bi nekaj takega rabil. Do sedaj sem imel od ACME je bila uredi miška, 5 dodatnih gumbov, sicer stara 6 let in je šla žvižgat rakom.
Bom šel pogeldat če majo kaj v bigbangu čene jo naročim :)
Ker nisem kupoval miške že 6 let, koliko časa zdržijo pa brezžične miške? Baterije in to? Lp
Bom šel pogeldat če majo kaj v bigbangu čene jo naročim :)
Ker nisem kupoval miške že 6 let, koliko časa zdržijo pa brezžične miške? Baterije in to? Lp
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Goran's Blog ()
Engineer_ ::
pol leta do 1 leto zdržijo baterije minimalno, če imaš kolikor toliko dobro miš. Če imaš odlično pa 1-2 leti.
obišči comshop v Ljubljani. Tam so nekoč imeli razstavljene gigabyte miške, morda jih še imajo. V big bangu ne pričakuj da boš zagledal karkoli drugega kot logitech, so preveč "fini" da bi karkoli drugega prodajali.
obišči comshop v Ljubljani. Tam so nekoč imeli razstavljene gigabyte miške, morda jih še imajo. V big bangu ne pričakuj da boš zagledal karkoli drugega kot logitech, so preveč "fini" da bi karkoli drugega prodajali.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Engineer_ ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katera miška? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 69060 (7760) | yayo |
» | Gaming miškaOddelek: Kaj kupiti | 6173 (4796) | BorutK-73 |
» | Žična ali brezžična mišOddelek: Kaj kupiti | 1542 (1384) | SmeskoSnezak |
» | Test Logitech MX RevolutionOddelek: Novice / Ostale najave | 5808 (3199) | djordjevic |
» | Katero miško kupit?Oddelek: Kaj kupiti | 2851 (1987) | hrcek |