Forum » Izdelava spletišč » Forum
Forum
pele-on ::
Živjo
Mam svojo stran in na moji strani sem hotel naredit forum.Videl sem da je to zlo zajebano napisat v php al pa v kateri drugi kodi.Zdej me pa zanima če obstaja kakšen program (kot naprimer Front Page) da bi naredu forum, da mi ne bi bilo treba pisat.Hvala za odgovor.Uporabil sem tudi iskanje ampak nisem nič našel zato prosim ne zaklenite teme.
Mam svojo stran in na moji strani sem hotel naredit forum.Videl sem da je to zlo zajebano napisat v php al pa v kateri drugi kodi.Zdej me pa zanima če obstaja kakšen program (kot naprimer Front Page) da bi naredu forum, da mi ne bi bilo treba pisat.Hvala za odgovor.Uporabil sem tudi iskanje ampak nisem nič našel zato prosim ne zaklenite teme.
- premaknil: Predator ()
darh ::
forum je dinamična vsebina, FrontPage pa je namenjen izdelavi statičnih vsebin. tko da z tem en bo šlo.... ja kr dost zapleteno je napisat nekej, zato pa lahko uporabiš kaj kar je že narejeno...
v temi Preberi me ! boš najbrž našel nekaj koristnih povezav...
v temi Preberi me ! boš najbrž našel nekaj koristnih povezav...
Excuses are useless! Results are priceless!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Uvod v izdelavo spletnih strani (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Izdelava spletišč | 274696 (347) | javor33 |
» | Splet (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 6259 (5140) | Adrijan0 |
» | Oblikovanje spletnih straniOddelek: Izdelava spletišč | 1334 (1148) | bluefish |
» | Kako do spletne strani?Oddelek: Izdelava spletišč | 1324 (1130) | Beezgetz |
» | Pomoc pri oblikovanju html straniOddelek: Pomoč in nasveti | 1518 (1309) | matic |