Forum » Omrežja in internet » Wordpress Šumniki
Wordpress Šumniki
BlueXX ::
Pozdravljeni,
Imam sledečo težavo: In sicer pri wordpress spletni strani mi prikazuje besedilo z čudnimi šumniki. Sepravi v tekstu č, š,ž... spremeni v drugačen font.
Imam sledečo težavo: In sicer pri wordpress spletni strani mi prikazuje besedilo z čudnimi šumniki. Sepravi v tekstu č, š,ž... spremeni v drugačen font.
mrslotech ::
zdravo.
Tudi jaz imam isti problem. Če naložim pisavo(swiss 721) na Wordpress, ki ima šumnike, mi na določenih brskalnikih ne delajo šumniki. prav tako z google pisavami - Roboto, ki ima šumnike. kakšen nasvet?
Imam UTF8 kodiranje... pomoč?
Tudi jaz imam isti problem. Če naložim pisavo(swiss 721) na Wordpress, ki ima šumnike, mi na določenih brskalnikih ne delajo šumniki. prav tako z google pisavami - Roboto, ki ima šumnike. kakšen nasvet?
Imam UTF8 kodiranje... pomoč?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: mrslotech ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HTML šumnikiOddelek: Izdelava spletišč | 1385 (343) | Ales |
» | Trdovratne težave v HTML/CSS-ju (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 8494 (6472) | joker16_7 |
» | [PHP]Zamenjava šumnikov z html kodamiOddelek: Programiranje | 4053 (2331) | mikesr |
» | Windows mailOddelek: Programska oprema | 2767 (2320) | Ericssony |
» | Nadgradnja softvera in zato problemi s šumnikiOddelek: Operacijski sistemi | 2846 (2538) | zeutrino |