Forum » Konzole » PaySafe Card ter PlayStation Network
PaySafe Card ter PlayStation Network
DarkShadow ::
Lep pozdrav!
S prihajajočo konzolo PlayStation 4 se mi poraja eno vprašanje, na katerega nisem našel odgovora, celo preko strica googla, in sicer... Ali bo možno plačevati na PlayStation Networku z kartico PaySafe, saj nimam kreditne kartice in bi bila tale rešitev odlična. Vem da ima Amerika (vsaj severna, se mi zdi), da lahko plačujejo z PaySaf-om. Kako pa imamo to mi poštimano?
Hvala!
S prihajajočo konzolo PlayStation 4 se mi poraja eno vprašanje, na katerega nisem našel odgovora, celo preko strica googla, in sicer... Ali bo možno plačevati na PlayStation Networku z kartico PaySafe, saj nimam kreditne kartice in bi bila tale rešitev odlična. Vem da ima Amerika (vsaj severna, se mi zdi), da lahko plačujejo z PaySaf-om. Kako pa imamo to mi poštimano?
Hvala!
To že, ampak ali se da kupovati s Paysafe-om?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DarkShadow ()
hojnikb ::
sj ne kupuješ z paypalom, ampak sam keš naložiš gor na psn račun.
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
To bi jaz že vse naredil, ampak trenutno nimam kreditne kartice, kar pomeni da si tudi PayPal account-a ne morem nardit. Zato mislim, če se da naložit denar na tvoj PSN account s paysafe kodo.
kmetek ::
kaj kompliciraš hudiča, naj ti en ki ima, kupi PSN vrednostno kartico za 25/35 €/Ł in ti da koda, ti pa to kodo redemaš.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | The Last of Us (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Igre | 122310 (12061) | oo7 |
» | Nakup Steam Wallet CardOddelek: Igre | 2262 (2173) | [D]emon |
» | Paypal - nakazilo na bancni racunOddelek: Pomoč in nasveti | 2028 (1871) | St235 |
» | Denar na mobijuOddelek: Mobilne tehnologije | 3340 (2784) | Bananovec |
» | Donacije na spletni straniOddelek: Izdelava spletišč | 2710 (2381) | wwwampy |