Forum » Operacijski sistemi » Windows 8.1 dokončno zamrzne
Windows 8.1 dokončno zamrzne
mjolnir ::
Naložil sem si originalne windows 8.1. ISO sem dobil iz microsoftove strani. Sedaj pa mi vedno po parih minutah računalnik zamrzne in ostane zamrznjen dokler ga ne ustavim z pritiskom na gumb. Miška je neodzivna, ctrl-alt-del neodziven. Imam prenosnik Asus n71jq. Občasno mi zamrzne že pri boot screenu ali pa pri login screenu. Pozna kdo rešitev?
zee ::
Preveri delovanje RAM in trdega diska. Iz napisanega sklepam, da imas RAM fuc.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Prej, oziroma teden nazaj sem imel windows 8, pri katerih tega problema nisem imel. Bom vseeno testiral.
Recimo trenutno mi windows lepo dela, čez 2 uri, ko ga bom pa ponovno prižgal mi bo pa zamrznil. Opažam, da se to ponavadi zgodi po updatih.
Sem zagnal memtest, brez napak. Potem sem pa na novo naložil 8.1. Sedaj deluje brez problemov.
Drugač imam pa zadnji BIOS ja.
Drugač imam pa zadnji BIOS ja.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mjolnir ()
Problem se je spet vrnil. Računalnik sem imel prižgan skoraj celo popoldne in je delal brez problema. Sedaj ga pa ponovno prižgem in po parih minutah zopet zamrzne.
Highlag ::
Včasih so okna imela event log. Poglej če imaš tam kakšne napake omenjene.
Never trust a computer you can't throw out a window
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [WINDOWS 8] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Operacijski sistemi | 440097 (5778) | jedateruk |
» | Nedelovanje Intel Core i7 4770K in H97M-itx/acOddelek: Strojna oprema | 1841 (1466) | Han |
» | PC zmrzujeOddelek: Strojna oprema | 1635 (1278) | NLight |
» | Računalnik zmrzneOddelek: Pomoč in nasveti | 2193 (1583) | neon21 |
» | Težava z blue screeniOddelek: Pomoč in nasveti | 7230 (6623) | smotanc |