Forum » Loža » Nakup viskija v Nemčiji ali Avstriji
Nakup viskija v Nemčiji ali Avstriji
inferno666 ::
Živjo,
na uradni strani proizvajalca sem želel kupiti tale viski Jameson Special Reserve 12yr old, in ugotovil, da spadamo pod 3 rang držav, zato je poštnina 35 EUR.
Pozna kdo kako nemško ali avstrijsko stran, kjer bi lahko kupil viski znamke Jamson (ni nujno točno ta), in pošiljajo v SLO. Vse trgovine, ki sem jih našel, pošiljajo samo lokalno.
Hvala,
David
na uradni strani proizvajalca sem želel kupiti tale viski Jameson Special Reserve 12yr old, in ugotovil, da spadamo pod 3 rang držav, zato je poštnina 35 EUR.
Pozna kdo kako nemško ali avstrijsko stran, kjer bi lahko kupil viski znamke Jamson (ni nujno točno ta), in pošiljajo v SLO. Vse trgovine, ki sem jih našel, pošiljajo samo lokalno.
Hvala,
David
Yohan del Sud ::
Mogoče bi bilo dobro vprašat pri uradnem zastopniku te blagovne znamke za SLO. Moj bliskoviti guglfu pravi, da ga celo imamo - Pernod Ricard Slovenija d.o.o..
www.strancar.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Whisky (strani: 1 2 3 4 … 19 20 21 22 )Oddelek: Loža | 227579 (6041) | FrankSinatra |
» | Ginger Ale...Oddelek: Loža | 6274 (4611) | rdecaluc |
» | Žgane pijačeOddelek: Loža | 10332 (9301) | Steinkauz |
» | SanjeOddelek: Loža | 2346 (1353) | perci |
» | Iskanje videoposnetkovOddelek: Novice / Omrežja / internet | 4054 (3325) | darkolord |