Forum » Zvok in slika » Monitor HP ProBook
Monitor HP ProBook
klima123 ::
Imam težavo z monitorjem na HP ProBooku, staremu 4 leta. In sicer, čedalje bolj pogosto začne sliko "trest", včasih celo popolnoma izgine, sploh kadar želim spremenit naklon zaslona. Potem zaslon zaprem in ko ga ponovno odprem je spet nekaj časa OK. Ampak zadeva se poslabšuje in te težave so čedalje pogostejše. Predvidevam da je nekje nekaj narobe s stikom in da zato prihaja do motelj. Zanima me, ali menite da se sploh splača iskat kakšen servis, glede na to da je računalnik star 4 leta, kakšen bi utegnil bit strošek popravila oziroma ali je morda najbolje razmišljat o nakupu novega?
hojnikb ::
ccfl lampa ti nagaja.. al pa inverter
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
Itak imam namen zamenjat kišto v roku 1-1,5 leta. Torej je najbolje da kar zamenjam? Ker to mi je glavno vprašanje, se splača karkoli popravljat na 4 leta starem compu?
no lahk pogledaš če je inverter fuč, ti so cca 5-10$ iz ebaya.
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
najlažje je da kupiš novo katodo in inverter ter upaš da bo delal tak kot je treba :)
#brezpodpisa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Meritev napetosti na osvetlitvi LCD-jaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1793 (1240) | mojca |
» | Zaslon na procesorju se zatemni!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1338 (1016) | krastača |
» | Težave z LCD zaslonom prenosnika (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 8573 (5958) | denci |
» | Lastniki poceni LCDjev- pozor na slabe kondije ! (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 10994 (5605) | Pyr0Beast |
» | Kako testirati LCD inverterOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1296 (1230) | kupim9 |