Forum » Šola » Študentski dom problem
Študentski dom problem
Limona ::
Torej živim v študentskem domu v portorožu, dali so me v neko sobo s cimro kjer imava zakonsko posteljo -. -
poleg tega je soba majhna in če ena sedi za svojo mizo se ji mora druga odmakniti, da lahko prisede in je učenje zaradi tega neprijetno, noben drug ni dobil tako majhne sobe druge sobe te vrste so pa prazne.
Zdaj me samo zanima če mi lahko kdo linka prosim kakšen zakon ali standart ki določa kako velika mora biti soba da lahko notri stanujemo 2
Pa še to, vse druge sobe imajo balkone in terase jaz morem pa hoditi kadit pred glavni vhod da vsi bulijo vame!
Pa nemislim spati na postelji z neko žensko skupaj
Sem se hotela pogovoriti z upravnikom pa nič ne pomaga
poleg tega je soba majhna in če ena sedi za svojo mizo se ji mora druga odmakniti, da lahko prisede in je učenje zaradi tega neprijetno, noben drug ni dobil tako majhne sobe druge sobe te vrste so pa prazne.
Zdaj me samo zanima če mi lahko kdo linka prosim kakšen zakon ali standart ki določa kako velika mora biti soba da lahko notri stanujemo 2
Pa še to, vse druge sobe imajo balkone in terase jaz morem pa hoditi kadit pred glavni vhod da vsi bulijo vame!
Pa nemislim spati na postelji z neko žensko skupaj
Sem se hotela pogovoriti z upravnikom pa nič ne pomaga
- spremenil: Mavrik ()
Machete ::
In kaj pričakuješ da bomo mi rešil tukaj?
Imaš smolo. Če se ne moreš zment, pejd privat, si deli stroške in zaprosi za subvencijo.
Imaš smolo. Če se ne moreš zment, pejd privat, si deli stroške in zaprosi za subvencijo.
Limona ::
In kaj pričakuješ da bomo mi rešil tukaj?
nč rešli sam prašala sem če mogoče poznate kak link do kakšne strani kjer bi bilo zakonsko zapisano kako velika mora biti soba da sta 2 osebilahko noter....
Double_J ::
Pa nemislim spati na postelji z neko žensko skupaj;(
Počak ko bo njen tip kdaj pršu prespat, to bo šele problem.
Dve šivanki...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Smrčanje (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 17343 (51) | k4vz0024 |
» | Kupil drago lezisce in posteljno dno, vendar se zmeraj slabo spim (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12785 (9667) | rockstar |
» | Nastavitev routerja v najemniški hišiOddelek: Pomoč in nasveti | 2786 (1787) | val46 |
» | Otrok v svoji postelji ali ne?Oddelek: Loža | 4927 (3595) | francek1 |
» | Me je nosila luna?Oddelek: Loža | 2144 (1507) | Uranij |