» »

Robotski sesalnik

Robotski sesalnik

Temo vidijo: vsi
««
95 / 95
»
»»

mahone ::

A se se dobi kaj za 300€ tako kot se j Xiaomi Roborock 10 let nazaj?

floyd1 ::

Če si danes zadovoljen s takratnimi funkcijami se gotovo najde marsikaj, mogoče tudi za nekaj manj.
Samo je problem, ker danes (večina) hočemo "malo" več, vsak tak "bombonček" pa se hitro pozna v denarnici.

mat xxl ::

Imam jaz veliko ra1bljenih obnovljenih Roomb , lahko me kontaktiraš v ZS.

Kripto mesi ::

Roomba se nova ni kaj prida, kaj šele rabljena in star model.

Okapi ::

Če je cena ugodna...

Ganon ::

Roborock predstavil model z AI robotsko roko, ki odstranjuje manjše ovire. :D

darkolord ::

Kripto mesi ::

To so od roombe skopirali baje :))

Gregor P ::

Ha ha :))
@marvin9860
It needs to charge 2 hours after picking up two socks and a hairball
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Peter G ::

Ali je ta spletna stran ok, ter kako se obnesejo te poceni nadomestne vrečke ?

https://vrecke-za-sesalnike.si/

https://vrecke-za-sesalnike.si/iskati-a...

A_A ::

pozdravljeni.

Nismo še imeli robotskega sesalnika, zato se obračam na vas. Imamo cca 60 kvadratov, en tepih, brez drugih posebnosti. Kaj menite o iRobot roomba j9+, ki se ga trenutno da dobiti za 700€ ? Ali je kaj boljšega za isto ali manj denarja na slovenskem trgu? Na amazonu in podobnih straneh, zaradi garancije ne bi kupovali.

Hvala vam za usmeritev.

Lp

Če kaj, potem vsekakor ne zastarelih roomb. Ozri se za konkurenco, Roborock in kompanija.

DarwiN ::

You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

pwn3rrr ::

DarwiN je izjavil:

V Harveyju imaš trenutno v akciji QREVO S za 650€. Odlična cena za naš trg.

Še boljše vzeti na uradni Slo Roborock trgovini s kodo "kajkupiti649". Za isto ceno dobiš še podaljšano garancijo 2 leti.

bauci ::

Poglej tudi Xiaomi x20 max. Cca 640€ v Sloveniji. Lahko osebno prevzames v LJ ali MB. Ga imam 14 dni in sem za zdaj zelo zadovoljen.

GupeM ::

A_A je izjavil:

pozdravljeni.
Na amazonu in podobnih straneh, zaradi garancije ne bi kupovali.

Hvala vam za usmeritev.

Lp

Ravno na Amazonu je reševanje reklamcije najbolj enostavno. Samo Hofer je še bolj enostaven. Pa Lidl je bil včasih, pa so še tam malo zakomplicirali.

A_A ::

DarwiN je izjavil:

V Harveyju imaš trenutno v akciji QREVO S za 650€. Odlična cena za naš trg.

Hvala vsem. Sem tega naročil :)

Gregor P ::

Mimogrede sem ChatGPT prosil naj naredi primerjavo sesalnikov Roborock Q Revo S in Roborock S8 MaxV Ultra:

The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Ganon je izjavil:

Če kaj, potem vsekakor ne zastarelih roomb. Ozri se za konkurenco, Roborock in kompanija.

Če kaj, nikakor pokvarljivih slabo narejenih Roborockov, ozri se za Roombami, ki delajo tudi mpo 10 do 15 let in rezervni deli nikoli niso problem !

GupeM je izjavil:

A_A je izjavil:

pozdravljeni.
Na amazonu in podobnih straneh, zaradi garancije ne bi kupovali.

Hvala vam za usmeritev.

Lp

Ravno na Amazonu je reševanje reklamcije najbolj enostavno. Samo Hofer je še bolj enostaven. Pa Lidl je bil včasih, pa so še tam malo zakomplicirali.

Razsvetli me : Sem na Amazonu kupil nek stol v top akciji 280 eur, sedaj je 480 eur, po 2 tednih, je šla hidravlika, niso mi mogli nikakor drugače na noben način pomagati, kot, da jim vrnem stol, oni meni 280 eur , potem pa ja za 480 kupim novega , rezervni del pa stane 30 eur.. Seveda, sem zavrnil, po več razgovorih z njimi ni bilo prav nobene druge opcije, sploh pa ne, da jim vrnem samo cilinder, oni pa meni novega....

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mat xxl ()

Dreame X40 je zunaj šele pol leta, pa je že izšel X50 model... Kar 20.000Pa moči (če ne gre za zavajanje).. Še malo, pa bodo ti roboti res hodili po stopnicah in odpirali/zapirali vrata. ;)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: DarwiN ()

GupeM ::

mat xxl je izjavil:

Razsvetli me : Sem na Amazonu kupil nek stol v top akciji 280 eur, sedaj je 480 eur, po 2 tednih, je šla hidravlika, niso mi mogli nikakor drugače na noben način pomagati, kot, da jim vrnem stol, oni meni 280 eur , potem pa ja za 480 kupim novega , rezervni del pa stane 30 eur.. Seveda, sem zavrnil, po več razgovorih z njimi ni bilo prav nobene druge opcije, sploh pa ne, da jim vrnem samo cilinder, oni pa meni novega....

1. Veliko je v odnosu. Jaz še nikoli nisem imel problemov,
2. Verjetno si jim preveč težil z Roombami,
3. Preberi si naš zakon, kakšne so tvoje pravice, ko uveljavljaš stvarno napako.

mat xxl je izjavil:

Če kaj, nikakor pokvarljivih slabo narejenih Roborockov, ozri se za Roombami, ki delajo tudi mpo 10 do 15 let in rezervni deli nikoli niso problem !

Tebi, prodajalcu kamenodobnih roomb, smo tukaj že tisočkrat dokazali, da jih je konkurenca že leta nazaj pomendrala, pa še kar nakladaš isto. :))

Zato, ker ste zelo veliki lažnjivci, lažete sebi in zavajate druge. Ko bo pa kak drugi delal po 15 let in bodo po takem času še dostopni vsi deli, pa me samo razsvetlite. Je tudi konkurenca solidna, vendar pa ne za nizko ali ugodno ceno !

darkolord ::

Zakaj hudiča bi hotel imet 15 let star robotski sesalec? Poglej kakšen napredek je zadnjih dveh letih.

Mogoče je res, da so iRoboti bolj zanesljivi.. Pač preverjena zastarela tehnologija brez večjih inovacij, potem težko kaj zgrešiš.. Po drugi strani bliskovita inovativnost odpira veliko potencialnih šibkih točk.. Tko pač je..

Ampak iRobot je gotof.. Delnica v riti, prodajne številke v rdečem.. Samo vprašanje časa, kdaj bodo crknili. No, dokler bodo Marije kupovale njihove sesalce v Big Bangu, se mogoče obdržijo nad vodo. Ker v marketingu so maherji.

mat xxl je izjavil:

Zato, ker ste zelo veliki lažnjivci, lažete sebi in zavajate druge. Ko bo pa kak drugi delal po 15 let in bodo po takem času še dostopni vsi deli, pa me samo razsvetlite. Je tudi konkurenca solidna, vendar pa ne za nizko ali ugodno ceno !

Spet lažeš. Konkurenca je enako oz. bolj zanesljiva, deli se dobijo. Pri obojih lahko pride tudi do okvar, jasno. Da o tehnološki naprednosti ne razpredamo. Kot rečeno, so roombe ostale v srednjem veku.

Genij razloži mi, kaj ima ta manj, kot ostale, uvrščajo jo v sam vrh , ja nima podatka, ker Roombe imajo kamero pojasni konkretno, s čim je v srednjem veku !

https://www.irobot.si/izdelek/robot-roo...

Pa ja že 1 leto nazaj sem imel protip, ki je šel po stopnicah do 20 cm visokih gor in dol, kaj ima Xiaomi toliko boljšega ? Razen, da se plastike in zobniki lomijo že po 200 urah uporabe, kar se pri Roombah ne dogaja tja vse do 1000 ur, konkretno pa dam na test 2 rombe svoje I7 plus z čez 800 delavnimi urami, pa pojasni, ali ima xiaomi dober servis v Sloveniji, ker uporabniki so včasih res biseri od biserov .

Če smem:

Torej dober v neumnem sesanju, slab v vsem ostalem.. Povedano drugače: iRobot je ostal v srednjem veku. ;)

Seriously, ta jajc je vreden 300-400€, pa gre za njihov flagship model.
««
95 / 95
»
»»