Forum » Kaj kupiti » Robotski sesalnik
Robotski sesalnik
Temo vidijo: vsi

floyd1 ::

cordoba ::
Zdravo. Sem lastnik roborock modela s5max. Ker sem z njim več kot zadovoljen, služi mi že 4 leta, bi za en drugo nadstropje si tudi omislil robotski sesalnik.
Trenutno gledam 3 modele, a mi lahko prosim svetujete. kaj vzeti? Sesal bo 4 prostore, cca 60 m2, samo laminat, brez preprog.
https://www.harveynorman.si/robotski-se...
Razen stolov, ni kakšnih hudih preprek, sesalna moč je pri vseh dobra. Kakšen nasvet, kaj vzeti? Hvala
Trenutno gledam 3 modele, a mi lahko prosim svetujete. kaj vzeti? Sesal bo 4 prostore, cca 60 m2, samo laminat, brez preprog.
Razen stolov, ni kakšnih hudih preprek, sesalna moč je pri vseh dobra. Kakšen nasvet, kaj vzeti? Hvala

DarwiN ::
Torej iščeš samo funkcijo sesanja ali tudi pomivanja?
Za sesanje bi bil Q5 MAX+ dobra izbira, ampak ga težko dobiš, sploh po normalni ceni, ker je zadeva sveža. V Mediamarktu je 255€.
Namreč, te pomivalce z vibrirajočo krpo je povozil čas oziroma zadeva ni kaj preveč praktična.. Če iščeš tudi pomivanje, potem kupit pravo zadevo, če pa ne potrebuješ pomivanja, potem pa boš vrgel denar proč z nakupom kateregakoli od omenjenih treh.. Q8max+ je star in predrag, QREVO je dober, ampak pomivalec, Q5PRO+ je pa enak zgornjemu Q5max+, le da vključuje "neuporaben" način pomivanja in pač vržeš 100€ proč.
p.s.: preden se oglasi nekdo, ki je zadovoljen s tem pomivanjem.. Ne pravim, da je zadeva zanič. Kdor se je na to navadil, je najbrž zadovoljen. Ampak danes se tega več ne kupuje. To hočem povedat.
Za sesanje bi bil Q5 MAX+ dobra izbira, ampak ga težko dobiš, sploh po normalni ceni, ker je zadeva sveža. V Mediamarktu je 255€.
Namreč, te pomivalce z vibrirajočo krpo je povozil čas oziroma zadeva ni kaj preveč praktična.. Če iščeš tudi pomivanje, potem kupit pravo zadevo, če pa ne potrebuješ pomivanja, potem pa boš vrgel denar proč z nakupom kateregakoli od omenjenih treh.. Q8max+ je star in predrag, QREVO je dober, ampak pomivalec, Q5PRO+ je pa enak zgornjemu Q5max+, le da vključuje "neuporaben" način pomivanja in pač vržeš 100€ proč.
p.s.: preden se oglasi nekdo, ki je zadovoljen s tem pomivanjem.. Ne pravim, da je zadeva zanič. Kdor se je na to navadil, je najbrž zadovoljen. Ampak danes se tega več ne kupuje. To hočem povedat.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

Čist iskreno, ne rabim pomivanja, ker na zdajšnem sem ga na začetku navdušeno uporabljal, zdaj pa res mogoče 1x na mesec. Torej bistvo mi je dobro sesanje. Potem je ta ROBOROCK Q5 Max+ kar dobra izbira, ugodna cena. Mediamarket pošilja tudi v Slo?
Če ne vzamem kar tega ROBOROCK Q5 PRO+ v Harvey norman?
Če ne vzamem kar tega ROBOROCK Q5 PRO+ v Harvey norman?

Ps. pozabil dodati, da imam psa, zlatega prinašalca, ki kar pušča dlake. Je kateri od teh boljši za to?

DarwiN ::
MM ne pošilja v Slo. Lahk se v Avstrijo zapelješ in privarčuješ slabih 100€. Ne vem kako je danes s posredniško dostavo tipa MailboxDE.. Pred leti je MM zavračal tovrstne nakupe, zadnjič pa je nekdo bojda uspešno naročil. Drgač bo pa Q5 pro+ enako dober, IMO..
Glede pasje specifike pa bodo drugi povedali.
Glede pasje specifike pa bodo drugi povedali.
You don't see faith healers working in hospitals

dejanslo ::
Brisanja ne uporabljate, ker je bilo preslabo? Omeniti velja, da je brisanje z rotirajočimi krpami res next level v primerjavi s s5max krpo. Pri nas se obnese odlično tudi po občasnih obiskih psov. Priporočam tudi nekaj s postajo.
There`s More Than One Way To Do It

dejanslo ::
Recimo ja. Konkretno sicer modela nisem pogledal, ampak sklepam, da imajo vsi roborocki to izvedeno podobno. Predlagam, da preveriš še kako se obnese pri zapletanju las in dlake v krtačo.
Žena je dolgolasa in naš curve to pridno pobira. Danes sem ga prvič od nakupa konec novembra malo počistil in lahko potrdim, da se nova oblika krtače tega modela res dobro obnese - na eni od njiju ni bilo nobenega, na drugi pa 2-3. Na s5max je bil potreben maintenance pogosteje (seveda pri tem pustimo vsakotedensko praznjenje koška in spihanje filtra). Ugotovil sem, da tudi na trayu za krpe (za katerega je težil, da naj sčistim) konkretne umazanije ali kake plesni ni bilo. Največji benefit današnjega čiščenja je bilo spihanje filtra v samem robotu, ki ga postaja ob praznjenju koška zaradi dizajna menda ne sčisti.
Žena je dolgolasa in naš curve to pridno pobira. Danes sem ga prvič od nakupa konec novembra malo počistil in lahko potrdim, da se nova oblika krtače tega modela res dobro obnese - na eni od njiju ni bilo nobenega, na drugi pa 2-3. Na s5max je bil potreben maintenance pogosteje (seveda pri tem pustimo vsakotedensko praznjenje koška in spihanje filtra). Ugotovil sem, da tudi na trayu za krpe (za katerega je težil, da naj sčistim) konkretne umazanije ali kake plesni ni bilo. Največji benefit današnjega čiščenja je bilo spihanje filtra v samem robotu, ki ga postaja ob praznjenju koška zaradi dizajna menda ne sčisti.
There`s More Than One Way To Do It

floyd1 ::
Pri nas sta dve z dolgimi lasmi in še pes. Nekaj se že namota, ampak 1x mesečno malo počistiš in je to to.
Kak mesec nazaj smo kupili Xiaomi S20+ in smo zaenkrat zelo zadovoljni. Čiščenje koša in polnjenje vode nam ni nek problem (minuta dela), posesa in pomije pa presenetljivo dobro. Za to ceno precej dober strojček, seveda pa so zgoraj omenjeni modeli nekaj čisto drugega (tudi cenovno).
Kak mesec nazaj smo kupili Xiaomi S20+ in smo zaenkrat zelo zadovoljni. Čiščenje koša in polnjenje vode nam ni nek problem (minuta dela), posesa in pomije pa presenetljivo dobro. Za to ceno precej dober strojček, seveda pa so zgoraj omenjeni modeli nekaj čisto drugega (tudi cenovno).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Amazon kupuje iRobotOddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 8087 (5521) | Gregor P |
⊘ | Ask Tomson (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Kaj kupiti | 74392 (48318) | bluefish |
⊘ | Kateri sesalnik kupiti? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 152700 (72382) | perci |
» | Robotski sesalci. (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 69280 (28928) | mat xxl |