Forum » Kaj kupiti » Robotski sesalnik
Robotski sesalnik
Temo vidijo: vsi

Neon87 ::
Pomoje se ti Q8 Max \ Q8 Max+ na Geekbuying bolj splača:
https://www.geekbuying.com/item/Roboroc...
Sicer mi je mogoče malo žal, da sem vzel brez postaje (bilo bi samo 90€ dražje), sem pa zraven dobil 2 kompleta rezervnih delov za darilo (ponudba črnega petka) in zdaj ne bi preklical naročila.
https://www.geekbuying.com/item/Roboroc...
Sicer mi je mogoče malo žal, da sem vzel brez postaje (bilo bi samo 90€ dražje), sem pa zraven dobil 2 kompleta rezervnih delov za darilo (ponudba črnega petka) in zdaj ne bi preklical naročila.

bastadu ::
Na Geekbuying sem vzel Q8 Max+ za 479EUR, pa so zraven kot darilo še vsi ti dodatki (ja po dvojne količine), realno vredne verjetno ene pol toliko kot tukaj v košarici.
Pridejo pa ti accessories-i iz Kitajske (upam da naša carina ne bo težila, ker jim lahko dam samo račun, kjer se vidi, da je zadeva gratis), med tem ko bo robot poslan iz Nemčije ali Poljske ...
Pridejo pa ti accessories-i iz Kitajske (upam da naša carina ne bo težila, ker jim lahko dam samo račun, kjer se vidi, da je zadeva gratis), med tem ko bo robot poslan iz Nemčije ali Poljske ...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bastadu ()

bosmla ::
Jaz tudi vzel q8max (365€) in ga ze dobil. To darilo pa se poslali niso.
Presenetilo pa me je, da je ceprav Q serija je narejen zelo kvalitetno.
Presenetilo pa me je, da je ceprav Q serija je narejen zelo kvalitetno.

dvihtelic ::
Na Geekbuying sem vzel Q8 Max+ za 479EUR, pa so zraven kot darilo še vsi ti dodatki (ja po dvojne količine), realno vredne verjetno ene pol toliko kot tukaj v košarici.
Za vse te dodatke sem jaz na ALiexpress nabavil za 30e, sicer za S8 pro ultra
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Amazon kupuje iRobotOddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 5535 (2969) | Gregor P |
⊘ | Ask Tomson (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Kaj kupiti | 60748 (34674) | bluefish |
⊘ | Kateri sesalnik kupiti? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 140254 (59936) | perci |
» | Robotski sesalci. (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 62582 (22230) | mat xxl |