Forum » Elektrotehnika in elektronika » Konektor za Siemensa
Konektor za Siemensa
Zzzzzzz ::
Pozdrav
Zanima me, kje se da kupt sam konektor za Siemensa (X25/35/45/50) - delam data kabl, pa je to edina stvar, ki mi še manjka.
Al je boljše (cenejše???) kupt slušalke in potem nad njimi izvršiti RadostnoDestrukcijoTM?
Zanima me, kje se da kupt sam konektor za Siemensa (X25/35/45/50) - delam data kabl, pa je to edina stvar, ki mi še manjka.
Al je boljše (cenejše???) kupt slušalke in potem nad njimi izvršiti RadostnoDestrukcijoTM?
Matek ::
Wa, zdejle sem se spomnu. Oba z Zavotom sva ti narobe svetovala. Za polnjenje so samo 3je pini in vsi polnilci imajo samo 3 pine, poskusi s čem drugim.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Zzzzzzz ::
Ja, sm opazu in mal čudno gledal, kje so na polnilcih vsi pini priklopljeni. Tako na navadnem kot na avtopolnilcu so le trije pini priklopljeni. Povedano s prve roke, ker imam oba.
Ampak, imam tudi slušalko in tmp so pa vsi pini priklopljeni. Tku da... kje se dobi extra poceni slušalke za Siemensa?
Ampak, imam tudi slušalko in tmp so pa vsi pini priklopljeni. Tku da... kje se dobi extra poceni slušalke za Siemensa?
l-note ::
Na tejle strani mate slušalke za mobitele po 1300sit. Za povrh je pa še poštnina brezplačna.
Dodatek: V tej spletni štacuni sem pred parimi mesci tudi že sam kupoval (Li-Ion baterijo) in je vse delal BP.
KLIK
Dodatek: V tej spletni štacuni sem pred parimi mesci tudi že sam kupoval (Li-Ion baterijo) in je vse delal BP.
KLIK
_pobesneli_ ::
Konektorje imajo verjetno v trgovini zraven Conrada v BTC-juTam sm jaz kupil konektor za eriscona.Mislim da je trgovina po imenu DELKO ,sam nism 100%
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kratek stik?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1659 (848) | DeeCoy |
» | Sem pravkar unicil laptop?! (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 6495 (4180) | care20 |
» | Cpu Fan ErrorOddelek: Strojna oprema | 1642 (1330) | Hexx |
» | Priklop zvočne na front audio!Oddelek: Zvok in slika | 1335 (1174) | Cross |
» | Creative ZEN micro - POMOČOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1588 (1244) | a13misko |