» »

Konektor za Siemensa

Konektor za Siemensa

Zzzzzzz ::

Pozdrav

Zanima me, kje se da kupt sam konektor za Siemensa (X25/35/45/50) - delam data kabl, pa je to edina stvar, ki mi še manjka.
Al je boljše (cenejše???) kupt slušalke in potem nad njimi izvršiti RadostnoDestrukcijoTM:D?

Matek ::

Dobi uničen polnilec.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

Zavo ::

Kupi nov avtopolnilec za 1kSit...Kje bođ te dobil samo konektor, ne bodi smešen no!

Matek ::

Wa, zdejle sem se spomnu. Oba z Zavotom sva ti narobe svetovala. Za polnjenje so samo 3je pini in vsi polnilci imajo samo 3 pine, poskusi s čem drugim.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

Zzzzzzz ::

Ja, sm opazu in mal čudno gledal, kje so na polnilcih vsi pini priklopljeni. Tako na navadnem kot na avtopolnilcu so le trije pini priklopljeni. Povedano s prve roke, ker imam oba. :\

Ampak, imam tudi slušalko in tmp so pa vsi pini priklopljeni. Tku da... kje se dobi extra poceni slušalke za Siemensa? :D

l-note ::

Na tejle strani mate slušalke za mobitele po 1300sit. Za povrh je pa še poštnina brezplačna.
Dodatek: V tej spletni štacuni sem pred parimi mesci tudi že sam kupoval (Li-Ion baterijo) in je vse delal BP.

KLIK

_pobesneli_ ::

Konektorje imajo verjetno v trgovini zraven Conrada v BTC-juTam sm jaz kupil konektor za eriscona.Mislim da je trgovina po imenu DELKO ,sam nism 100%

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

kratek stik?

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
181659 (848) DeeCoy
»

Sem pravkar unicil laptop?! (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
556495 (4180) care20
»

Cpu Fan Error

Oddelek: Strojna oprema
151642 (1330) Hexx
»

Priklop zvočne na front audio!

Oddelek: Zvok in slika
71335 (1174) Cross
»

Creative ZEN micro - POMOČ