Forum » Strojna oprema » Cpu Fan Error
Cpu Fan Error
Hexx ::
živjo
imama en problem in sicer v zvezi s ventilatorjem od precesorja. Ko vžgem pc se mi na ekranu prikaže tole: Cpu fan error! Press F1 to continue.
Potem ko pritisnem F1 gre naprej vse uredu. Težava je v tem da ko sem pogledau v škatlo sem videl da se ventilator vrti zelo počasi(v primerjavi z drugimi).
in še tole, imam hladilnik scythe mugen 2 s ventilatorjem ki je bil priložen
imama en problem in sicer v zvezi s ventilatorjem od precesorja. Ko vžgem pc se mi na ekranu prikaže tole: Cpu fan error! Press F1 to continue.
Potem ko pritisnem F1 gre naprej vse uredu. Težava je v tem da ko sem pogledau v škatlo sem videl da se ventilator vrti zelo počasi(v primerjavi z drugimi).
in še tole, imam hladilnik scythe mugen 2 s ventilatorjem ki je bil priložen
- zavaroval slike: kuglvinkl ()
logout ::
@joze28: ima priklopljen ventilator, ker pravi da se vrti
@Hexx: nekatere plosce javljajo to napako, ker mislijo, da je z ventilatorjem nekaj narobe, ker se pocasi vrti. V BIOS nastavitvah je treba najti opcijo za opozarjanje na vrtenje ventilatorja in primerno nastaviti.
L.p., Kloko
@Hexx: nekatere plosce javljajo to napako, ker mislijo, da je z ventilatorjem nekaj narobe, ker se pocasi vrti. V BIOS nastavitvah je treba najti opcijo za opozarjanje na vrtenje ventilatorja in primerno nastaviti.
L.p., Kloko
logout ::
Poglej v BIOSu pod Power -> APM Configuration in Power -> Hardware Monitor, ce je kaj za nastaviti.
L.p., Kloko
L.p., Kloko
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: logout ()
j3rn3jk ::
Tam moraš pod hardware monitor za cpu min. fan speed nastavit na disabled, najverjetneje imaš na 1300RPM.
Matev ::
meni se tudi ni vrtel zadosti hitro
kriv je bil prah ki ga je zaustavljal
spihaj drobovje računalnika z fenom
kriv je bil prah ki ga je zaustavljal
spihaj drobovje računalnika z fenom
ManDriver ::
A ti error javlja ob vsakem zagonu ali samo kdaj pa kdaj?
Kje na MB imaš vent priklopljen - system fan ali cpu fan?
LP, ManDriver
LP, ManDriver
--
If all the world is a stage, where is the audience sitting?
c00L3r ::
A ti error javlja ob vsakem zagonu ali samo kdaj pa kdaj?
LP, ManDriver
To preveri. Možno, je da si na druge pine priklopil ventilator. Konektor seveda paše, saj je enak.
Cel hladilnik ali samo ventilator ?
Lp,
ManDriver
Lp,
ManDriver
--
Potem je bila verjetno fora v tem, da se ti je prejšnji ob štartu vrtel prepočasi, senzor pa je umerjen na stock varianto (cca. 1700 rpm). Btw, kakšno imaš sedaj temperaturo procesorja v idle?
Lp,
ManDriver
Lp,
ManDriver
--
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | letni popis materialaOddelek: Loža | 3144 (2389) | Yohan del Sud |
» | DD-WRT ali TOMATO?Oddelek: Omrežja in internet | 2191 (1687) | ManDriver |
» | Nov WD 640GB Black...zašvicu. Full...Oddelek: Strojna oprema | 2112 (1380) | AapocalypseE |
» | Inštaliral OSX na PC, nato pa zašvical...FULL.Oddelek: Operacijski sistemi | 1794 (1310) | Mohic |
» | Localhost ne dela 127.0.0.1 dela ???Oddelek: Omrežja in internet | 1633 (1509) | ManDriver |