» »

glasnost ipod

glasnost ipod

koto ::

ali obstaja na tržišču kakšen prenosni audio predvajalnik, ki zna bolj glasno zapeti...imam najnovejši ipod touch, ki pa za moj način poslušanja igra prepotiho. Sem probal raznorazne mp3 playerje, pa so vsi nekako isti. Doma imam 12 let star sonyjev discman in je dvakrat glasnejši kot ipod.

GabrieLeo ::

ipod touch sam po sebi ni ravno narejen za nabijanje glasbe. Za moje pojme igra sicer dosti solidno ampak: na voljo imaš polno. Eden izmed bolj popularnih na tržišči je zdajle Beats Pill ki je sicer majhen ampak zna lepo zarohneti. Potem imaš pa razne cenejše verzije od samsunga, sonyja, philipsa pa do nekih 3rd proizvajalcev. Če stopiš v prvi BigBang jih že imaš polno na voljo

kratos ::

Nevem če je problem v predvajalniku ampak v slušalkah ki jih uporabljaš. Moj touch je z xears slušalkami tako naglas da te začnejo kar ušesa bolet če daš na najvišjo jakost. Sem pa sprobal kar nekaj predvajalnikov in je Ipod touch eden najglasnejših/najbolj kakovostnih. Če si pa napol gluh potem pa samemu komadu povečaj jakost (kar ne priporočam ker boš še bol gluh).

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Cenejši iPod touch, odslej s kamero

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
4713622 (11251) Furbo
»

ipod touch vprasanja

Oddelek: Pomoč in nasveti
152027 (904) Turboslav
»