Forum » Loža » Nakup preko PayPal-a
Nakup preko PayPal-a
kodsiti1 ::
Sem želel kupiti nekaj iz ebaya, kliknem za plačilno opcijo "Credit card(PayPal)" in tam vnesem lepo vse potrebne podatke, kliknem Continue in mi javi napako "The card you entered cannot be used for this payment. Please enter a different credit or debit card number."
Uporabljam Mastercard. Ima še kdo kakšne podobne težave?*
Uporabljam Mastercard. Ima še kdo kakšne podobne težave?*
- zaklenil: Tilen ()
Hammer123 ::
Počakaj na prvi izpisek oz. pojdi na banko po izpisek, na katerem je napisana koda za paypal. To potrebuješ samo prvič za validacijo kartice.
Prvo pa moraš seveda zaprosit za kodo na paypalu(ta stane nekaj deset cenotv, ki pa jih dobiš nazaj kot dobropis).
Prvo pa moraš seveda zaprosit za kodo na paypalu(ta stane nekaj deset cenotv, ki pa jih dobiš nazaj kot dobropis).
Mislim da to ni to... Hotel sem plačati kot gost, to kar ti omenjaš je če bi imel račun in bi želel potrditi kartico, samo ko bi jo žele potrditi bi isto npisalo.
Invictus ::
Niso vse MasterCard kartice enake.
Včasih jih ne vem kako filtrirajo. Nisem mogel plačati z VISA kartico, čeprav naj bi veljala povsod.
Včasih jih ne vem kako filtrirajo. Nisem mogel plačati z VISA kartico, čeprav naj bi veljala povsod.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
Meni je točno to pisalo cca pol leta nazaj pri prvi potrditvi kartice in pred dvema mesecema pri potrditvi druge kartice.
Aha... Sepravi si se registriral in ko daš tam verify card, in vneseš številke kartice pa ti jo sprejme in ti pošlje to 4-mestno številko?
Jaz bi se registriral sam če bom hotel potrditi kartico, pa če mi je spet ne sprejme, brezveze potem
Jaz bi se registriral sam če bom hotel potrditi kartico, pa če mi je spet ne sprejme, brezveze potem
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kodsiti1 ()
Ne. Prvo rabiš 4 mestno kodo(poglej okoli verification ali kaj podobnega).
to 4 mestno kodo boš dobil na izpisku kot PAYPAL ####(4mestna koda). To kodo vpišeš v paypal.
Lahko počakaš na bančni izpisek konec obračunskega meseca, ali pa greš na banko(najprej v cca 10 min) in zaprosiš na blagajni za izpis prometa !tekočega! meseca.
edit: Prvo vneseš številko kartice, šele nato lahko dobiš kodo.
edit2: typo
to 4 mestno kodo boš dobil na izpisku kot PAYPAL ####(4mestna koda). To kodo vpišeš v paypal.
Lahko počakaš na bančni izpisek konec obračunskega meseca, ali pa greš na banko(najprej v cca 10 min) in zaprosiš na blagajni za izpis prometa !tekočega! meseca.
edit: Prvo vneseš številko kartice, šele nato lahko dobiš kodo.
edit2: typo
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Hammer123 ()
Ja sej vem kako gre to drugače sam nisem vedel če ti kartico sprejme takrat.
hvala ej, zdaj sem sprobaval kot gost plačat in vedno sem ta error dobil mi je že pošteno načelo živce....sem samo dal tam opcijo da se registriram zraven in evo plačilo je bilo uspešno opravljeno :)
hvala ej, zdaj sem sprobaval kot gost plačat in vedno sem ta error dobil mi je že pošteno načelo živce....sem samo dal tam opcijo da se registriram zraven in evo plačilo je bilo uspešno opravljeno :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Debetna Visa Elektron ABanka - Paypal (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 109576 (36623) | PINki |
» | paypal pomoč... :) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 18269 (9473) | amacar |
» | Nakazanje na paypal (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 21093 (18170) | Kwizlord |
» | Kaj nam bo paypal če nemoramo naložit denarja?Oddelek: Loža | 5032 (3781) | hotlips |
» | Paypal problemOddelek: Loža | 1284 (1177) | ali3n |