Forum » Pomoč in nasveti » Flashanje BIOS-a
Flashanje BIOS-a
YuLcE ::
Prosim, ce mi lahko kdo pomaga pri flashanju BIOS-a.
Oziroma bolj natancno:
- zanima me, koliko je nevarno, da se z flashanjem lahko poslovim od maticne plosce
- imam MSI-jevo plosco in LiveUpdate 2.0, ki mi je poiskal BIOS in ga prekopiral na disketo, s katero bi stvar naj bila koliko toliko avtomatizirana (samo omogicit je treba flashanje v biosu in to naj bi bilo to)... kaj menite o tem?
- (flashanje mi je skoraj nujno -> windows xp instalacija se mi sesuje, kar je potrjeno tudi v dokumentaciji MSI-ja, da je nujno potreba novejsa verzija BIOS-a.
za odgovore ze vnaprej hvala
Oziroma bolj natancno:
- zanima me, koliko je nevarno, da se z flashanjem lahko poslovim od maticne plosce
- imam MSI-jevo plosco in LiveUpdate 2.0, ki mi je poiskal BIOS in ga prekopiral na disketo, s katero bi stvar naj bila koliko toliko avtomatizirana (samo omogicit je treba flashanje v biosu in to naj bi bilo to)... kaj menite o tem?
- (flashanje mi je skoraj nujno -> windows xp instalacija se mi sesuje, kar je potrjeno tudi v dokumentaciji MSI-ja, da je nujno potreba novejsa verzija BIOS-a.
za odgovore ze vnaprej hvala
astras ::
ne sme ti zmanjkat elektrike, drugace se pa samo drzi pravil in bo vse vredu
***Ce bil bi vedez...... ne bil bi ...... revez***
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nov članek: Posodobitev BIOS-a od a do žOddelek: Novice / Nova vsebina | 4235 (3890) | MrStein |
» | Kaj sem pokvaril?Oddelek: Navijanje | 2181 (1880) | podbevna |
» | Flashanje FX5900 v FX5950 U (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5953 (4587) | [_MW_] |
» | popravilo neuspešno posodobljenega bios-a NUJNO!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 3137 (2430) | Dragi |
» | Update BIOS-aOddelek: Pomoč in nasveti | 989 (917) | boštjan |