Forum » Pomoč in nasveti » Program MPXplay
Program MPXplay
TribesMan ::
Me zanima če kdo kej pozna zadevo in če slučajno tud njemu kej serje predvajanje Avdio CDjev prek tega programa. Uradno zadeva podpira tud to sa ko dam predvajanje audio cdja se iz zvočnikov sliši sam pulzirajoč šum, ko daš naslednji komad pa še tega ni več.
Bi vas lepo prosil za pomoč ker bi rad sestavil MP3 plajer pa mi gre na k ker ne delajo Audio cdji
zanima me tudi kako narediti da bo IR delal ker mam "hardware" (ir dioda pa še ene par elemetov okol potem pa to direkt na COM) ki dela v Girederju. Piše da bi moralo tudi v Mpxplayu pa ni nič od tega. probal sem tudi druge DOS ir programe pa tudi ni nič
"Konfiguracija sistema" je:
plata miniAT (zida Tomato ... nevem točn modela je pa ful mejhna ma integriran IDE FDD LPT COM IR.... pa 3 PCI / 3 ISA)
procesor AMD 486 DX4 133
grafična neki z 1MB rama na ISA (mislm da je trident)
zvočna ESS na ISA
CDrom Sony 2x
Disk seagate 400MB
Dos 6.22
Mpxplay 1.47
pa vsi potrebni gonilniki
najlepša vam dala če vam še ni.
Bi vas lepo prosil za pomoč ker bi rad sestavil MP3 plajer pa mi gre na k ker ne delajo Audio cdji
zanima me tudi kako narediti da bo IR delal ker mam "hardware" (ir dioda pa še ene par elemetov okol potem pa to direkt na COM) ki dela v Girederju. Piše da bi moralo tudi v Mpxplayu pa ni nič od tega. probal sem tudi druge DOS ir programe pa tudi ni nič
"Konfiguracija sistema" je:
plata miniAT (zida Tomato ... nevem točn modela je pa ful mejhna ma integriran IDE FDD LPT COM IR.... pa 3 PCI / 3 ISA)
procesor AMD 486 DX4 133
grafična neki z 1MB rama na ISA (mislm da je trident)
zvočna ESS na ISA
CDrom Sony 2x
Disk seagate 400MB
Dos 6.22
Mpxplay 1.47
pa vsi potrebni gonilniki
najlepša vam dala če vam še ni.
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Taras_Bulba ::
Same here. Vsaj kar se tiče IR. Men program napiše, da ne more inicializirat com porta. Kar se pa tiče CD-jev, pa kolkor sem jaz razumel stvar ne predvaja direktno, ampak jih še kodira v mp3? In je mogoče 133 premalo. No najbrž sem narobe razumel. Men stvar dela na 486DX2 66. Se mi zdi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | win98 in win95Oddelek: Operacijski sistemi | 999 (907) | ddeben |
» | Kateri ROUTEROddelek: Kaj kupiti | 2370 (2072) | Poldi112 |
» | mimimalc za MP3-je furat ALI kako priklopit PC na avtoradio (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 4044 (3353) | jRk0 |
» | Kak prklopit comp v avto ?Oddelek: Zvok in slika | 1167 (867) | Privatnik |
» | kolk dobim za toleOddelek: Strojna oprema | 1093 (760) | R0K |