Forum » Pomoč in nasveti » Ali bo treba zamenjati monitor?
Ali bo treba zamenjati monitor?
Grega_K ::
Pozdravljeni,
Zadnje dni opažam precej nenavadno težavo z mojim (relativno) starim lcd monitorjem.
Dogaja se neke vrste black color bleed - ne vem, kako bi opisal, zato sem priložil sliko:
V kolikor bo res treba zamenjati monitor, vas prosim, da mi predlagate nekaj LCD (LED) monitorjev, ki ne stanejo več kot 200 EUR (lahko malo več) in so primerni za igranje računalniških iger ter pisanje (za pisanje je tako ali tako vsak primeren, kajne?).
Hvala.
Zadnje dni opažam precej nenavadno težavo z mojim (relativno) starim lcd monitorjem.
Dogaja se neke vrste black color bleed - ne vem, kako bi opisal, zato sem priložil sliko:
V kolikor bo res treba zamenjati monitor, vas prosim, da mi predlagate nekaj LCD (LED) monitorjev, ki ne stanejo več kot 200 EUR (lahko malo več) in so primerni za igranje računalniških iger ter pisanje (za pisanje je tako ali tako vsak primeren, kajne?).
Hvala.
Lp
A. Smith ::
Meni tole deluje kot zanič elektroliti. Izštekaj zaslon, odvijači ohišje zadaj in poglej na vezje, če so elektrolitski kondenzatorji kaj napihnjeni. Če so, jih daj menjat (ali jih menjaj sam, če si bolj tehnične sorte).
"Be professional, be polite,
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis
Grega_K ::
Samo še dodam model monitorja (ASUS VW222U).
Drugače pa sta v ožjem izboru (v kolikor bom kupoval), monitorja 23" LG D2343P in 23" DELL UltraSharp U2312HM.
Katerega bi vi kupili? (lahko seveda tudi kaj drugega)
Drugače pa sta v ožjem izboru (v kolikor bom kupoval), monitorja 23" LG D2343P in 23" DELL UltraSharp U2312HM.
Katerega bi vi kupili? (lahko seveda tudi kaj drugega)
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sestava cheap sistema za učenje otrokOddelek: Kaj kupiti | 1375 (1002) | jukoz |
» | 27'' ali še večji monitor s HD resolucijoOddelek: Strojna oprema | 4547 (3694) | tony1 |
» | Servis - po prevzetju zaznane napakeOddelek: Pomoč in nasveti | 3886 (2854) | solatko |
» | LCD tv in napaka pri osvetlevanju in neupoštevanje garancijeOddelek: Pomoč in nasveti | 7259 (6665) | kristjan26 |
» | Unicene oci?Oddelek: Loža | 6021 (4329) | tsh2 |