» »

Je kaj podobnega kot Latitude za sledenje telefona preko gps-a?

Je kaj podobnega kot Latitude za sledenje telefona preko gps-a?

Tim10 ::

Pozdravljeni! Zanima me če je kaj podobnega ko na Google + Latitude? To sicer dela, a nagaja. Pa še zgodovine se ne vidi kje se je tel gibal. Je kaj podobnega, zanesljivejsega morda? Pa da ni kakšnih hudih stroškov. Rad bi dal en tel. v avto pa da bi ga lahko sledil če bi mi ga ukradli. Hvala lepa :)))

wini ::

Cerberus

Lightning17 ::

Kaj pa če v avto vgradiš GPS tracking system???

Zgodovina sprememb…

Moris ::

jaz uporabljam raah.co odkar so ukinili google latitude, super stvarca. ena izmed opcij je tocno ta, da instaliras na telefon, ga das v avto, priklopis na 12v (ker drugace se ti baterija hitro sprazni), in ze lahko gledas online kje in kdaj je, vkljucno s vsemi zgodovinskimi podatki. dela celo brez mobilnega internet, vendar v tem primeru ne dobis podatkov dokler ni avto/telefon v wifi obmocju.

lp, moris

Tim10 ::

Moris hvala! Bom pa še malo raziskoval, ker to mi ne bo zadoščalo, kajti hitro se bi lahko zgodilo da bi nepridipravi razmontirali avto na prafakforje se preden bi bil na wifi območju. Preden ne najdem kaj boljšega pa bo super! Thks

Moris ::

Ja, se strinjam, razen ce bi nabavil poceni SIM kartico da bi se lahko podatki o lokaciji prenasali 'in real time'. Kolicina podatkov je minimalna, okrog 1Mb se nabere v 12 urah voznje. Ce bi imel bob narocnisko kartico z 0 EUR narocnine na mesec je cena vsega 4 cente na megabyte. http://raah.co

Lp, Moris

Tim10 ::

Pozdravljen Moris! Kaj to je samo za Slo ali pride v postev tudi tujina? Raah.co pa je kot sem videl za Iphone. Je tudi za android morda? Hvala ti! :)

Moris ::

Dela po celem svetu, seveda pa moras imeti mobilni internet ce hoces telefon sledit v 'real-time' in ce si v tujini, je to malo drazje (zaenkrat) kot pa v Sloveniji (data roaming). Zaenkrat koliko vem obstaja app samo za iPhone, ampak mislim da sem nekje zasledil da avtor ze pise app za Android in pa Windows mobile.

Lp, Moris


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Android - katere aplikacije (strani: 1 2 3 447 48 49 50 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
2469837858 (474) Ales
»

Prikazovanje zastojev v navigaciji-SLO (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Na cesti
14619688 (16240) Mare2
»

Avto brez navigacije (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
8816969 (13311) Mavrik
»

Apple se ob stagnaciji prodaje iPhonov tolaži z AirPodi (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Rezultati
10821941 (17485) zmaugy

Več podobnih tem