Forum » Šola » Absolvent-diploma!
Absolvent-diploma!
bigbada ::
Zdravo!
Imam vprašanje! Upam, da mi bo kdo lahko pomagal, ki je bil v podobni situaciju (ziher vas je bilo dost) :)
Torej letos sem bil absolvent, opravil sem še zadnje izpite, ki sem jih imel. Mislim sem diplomirati tudi v tem jesenskem roku, vendar mi ni ratalo (druge obveznosti itd,...). Sem pa izpite opravil vse. Nameravam diplomirati torej v naslednjem roku - zimskem roku (na listu od diplomske teme piše, da tema velja do aprila 2014, tako da tu ne vidim problema). Edino absolventa več ne morem podaljšati ali pač ?? Kako potem v tem primeru? Nič narediti in čakati ? Baje se je potrebno prijaviti na borzo sem slišal? Oz. kako to poteka. Ali lahko kdo kaj več pove. Ali obstajajo še kake druge opcije ? A na srednje šole se še lahko vpišeš za status? Obstaja kaka stran, ki je namenjena temu (Pač da vidiš seznam teh šol in potem plačaš za vpis in to je to?)
Hvala vam
LP
Imam vprašanje! Upam, da mi bo kdo lahko pomagal, ki je bil v podobni situaciju (ziher vas je bilo dost) :)
Torej letos sem bil absolvent, opravil sem še zadnje izpite, ki sem jih imel. Mislim sem diplomirati tudi v tem jesenskem roku, vendar mi ni ratalo (druge obveznosti itd,...). Sem pa izpite opravil vse. Nameravam diplomirati torej v naslednjem roku - zimskem roku (na listu od diplomske teme piše, da tema velja do aprila 2014, tako da tu ne vidim problema). Edino absolventa več ne morem podaljšati ali pač ?? Kako potem v tem primeru? Nič narediti in čakati ? Baje se je potrebno prijaviti na borzo sem slišal? Oz. kako to poteka. Ali lahko kdo kaj več pove. Ali obstajajo še kake druge opcije ? A na srednje šole se še lahko vpišeš za status? Obstaja kaka stran, ki je namenjena temu (Pač da vidiš seznam teh šol in potem plačaš za vpis in to je to?)
Hvala vam
LP
- spremenilo: bigbada ()
zee ::
Zeh.
Pozanimaj se na fakulteti, ki si jo obiskoval. Kristalne kugle slo-tech nima.
Pozanimaj se na fakulteti, ki si jo obiskoval. Kristalne kugle slo-tech nima.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
urosz ::
Podaljšanje absolventa boš težko dobil. Na "borzo" se ti ni treba prijaviti, edino če hočeš.
shovty ::
Lahko prosiš za podalšanje absolventa če imaš tehten razlog (hint: zdravniško potrdilo) :)
urosz ::
Samo neko zdravniško potrdilo, da si 1 mesec ležal doma hudo bolan, več ne zadostuje kar tako.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vračilo štipendijeOddelek: Loža | 8441 (5430) | 111111111111 |
» | Vpis na srednjo šolo za status (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Šola | 202319 (41136) | Filip8 |
» | Vračanje štipendije, si lahko kaj sami vzamejo z računa ? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 34702 (14905) | next3steps |
» | Vračanje štipendije ?Oddelek: Šola | 6693 (3529) | sandmodnigga |
» | Višja ali srednja šola za informatikaOddelek: Šola | 4276 (4131) | mgermo |