Forum » Operacijski sistemi » nalaganje windows 7
nalaganje windows 7
kkaakkttuuss ::
lep pozdrav
Ko nalożim windows 7 ultimate 64bit se mi racunalnik na 10s restarta. do namizja pride le prvič, in nato se pojavi problem.
Hvala
Ko nalożim windows 7 ultimate 64bit se mi racunalnik na 10s restarta. do namizja pride le prvič, in nato se pojavi problem.
Hvala
Duhec ::
Poizkusi le z eno palčko spomina, če se resetira zamenjajj palčke.
Večno vprašanje: Kakšno konfiguracijo imaš, starost, pregled kondenzatorjev, v varnem zagonu obstane ali se tudi zresetira?
Daj, razgovori se in opiši kaj vse si do sedaj počel, težko voham(o).
Večno vprašanje: Kakšno konfiguracijo imaš, starost, pregled kondenzatorjev, v varnem zagonu obstane ali se tudi zresetira?
Daj, razgovori se in opiši kaj vse si do sedaj počel, težko voham(o).
kkaakkttuuss ::
Čisto nov racunalnik
cpu i5 4430
2x4 RAM
hid radeon 7870 2gb
ne pridem do safe moda, dvomim da je kaj narobe s kondenzatorji saj imam probleme samo s 64bit, 32bitn e windowse naložim in delujejo brez problema. Igral sem se z ramom, brez uspeha, naprej nevem kaj lahko še naredim.
cpu i5 4430
2x4 RAM
hid radeon 7870 2gb
ne pridem do safe moda, dvomim da je kaj narobe s kondenzatorji saj imam probleme samo s 64bit, 32bitn e windowse naložim in delujejo brez problema. Igral sem se z ramom, brez uspeha, naprej nevem kaj lahko še naredim.
Brias ::
a imas winse iz travnika ... ali licencne ...
ce so iz travnika ... probaj druge, tretje, cetrte ...
ce so iz travnika ... probaj druge, tretje, cetrte ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katere Windowse naložiti na HP Compaq 6710b?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3600 (1861) | hojnikb |
» | Upgrade iz XP na WIN10Oddelek: Pomoč in nasveti | 2759 (2081) | mtosev |
» | Vprasanje windows xpOddelek: Operacijski sistemi | 1512 (1133) | dejan1234567 |
» | Problem z odpiranjem spletnih strani, setup datotekami...Oddelek: Pomoč in nasveti | 3528 (3317) | Tac20 |
» | Katere winse?Oddelek: Operacijski sistemi | 1316 (1018) | solatko |