» »

Avstrijske banke

Avstrijske banke

root987 ::

Ima kdo kaj izkušenj z avstrijskimi bankami? Glede na to da so se pri nas začele likvidacije bank in da bi znala moja Abanka biti hitro na tem seznamu, razmišljam tudi o njihovih... ima katera spletno poslovanje v angleščini? Ima katera slučajno zastonj/poceni dvigovanje gotovine na bankomatih?
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell

Tilen ::

Izberi eno od podružnic tujih bank v Sloveniji. Preveri, če posluje pozitivno in če ponuja to, kar potrebuješ.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

• odbrisal: Tilen ()

francek1 ::

Sem pri BKS banki in sem z njo zadovoljen. Ima tudi izredno ugodne kredite.
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...

stb ::

Samo kaj ko uspešne podružnice kmalu komaj opazno postanejo slovenske banke z garancijo Slovenije. Točno to se je zgodilo s Kaertner Sparkasse.

ferdov ::

BKS banka paše v avstrijsko jamstveno shemo in nekako nimajo namena postati "banka", status podružnice jim zadostuje, ker so v času po Cipru, tudi zaradi tega statusa, podvojili vloge fizičnih oseb.

Banke v avstriji imajo relativno drage storitve, posebej spletne. Vendar velike omogočajo poslovanje tudi v angleščini. Je pa to smiselno narediti izključno zaradi nezaupanja v slovenski bančni sistem, zaradi izogibanja davka, ali z namenom zasluzka z obrestmi je to neumno.

gensi ::

Ali v Sloveniji poleg BKS še katera tuja banka spada v avstrijsko jamstveno shemo?

Isotropic ::

dvomim. tut ta bo verjetno kmalu slovenska podruznica, ce bo uspesna.
zakaj bi avstrija namrec garantirala za pologe v tuji drzavi?

je pa res, da so avstrijske banke drage.

ferdov ::

Da je BKS podružnica ni stvar Avstrije, ampak poslovnega modela BKS banke. Razlogov, da bo ostala podružnica je dovolj.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kam ta trenutek s 30K EUR na daljsi rok? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
15958908 (17661) Buggy
»

Izbira banke (strani: 1 2 3 4 )

19454439 (31174) MrStein
»

Najbolj stabilna banka v Sloveniji. (strani: 1 2 )

8224294 (21743) Rupa
»

Tuje banke v Sloveniji

113792 (3572) fantasycamp
»

NLB Klik zaračuna znesek po vsakem obisku?

489084 (5056) mojsterleo

Več podobnih tem