Forum » Izdelava spletišč » phpmyadmin pozabljeno geslo
phpmyadmin pozabljeno geslo
bananaman12 ::
Zdravo!
V maju sem delal aktivno spletno stran kjer sem uporabljal xampp ter phpmyadmin v katerega sem importal podatkovno bazo.
Imam problem ker sem pozabil username in password za vstop v phpmyadmin. Pogledal sem po internetu in je pisalo da se da username in password spremeniti v datoteki config.inc vendar mi to nič ni pomagalo saj mi vrže ven tale error..
Prosim za kakršnokoli pomoč!
V maju sem delal aktivno spletno stran kjer sem uporabljal xampp ter phpmyadmin v katerega sem importal podatkovno bazo.
Imam problem ker sem pozabil username in password za vstop v phpmyadmin. Pogledal sem po internetu in je pisalo da se da username in password spremeniti v datoteki config.inc vendar mi to nič ni pomagalo saj mi vrže ven tale error..
Prosim za kakršnokoli pomoč!
bananaman12 ::
To kar je napisal 2 reply
" Inside the phpmyadmin folder there is a file called config.inc.php in that file is where the host, username and password that phpmyadmin uses to connect to MySQL are kept."
sem že probal in mi ne deluje.
Za prvi reply in opcijo 2 pa nevem kako se loginat kot admin v MySQL
" Inside the phpmyadmin folder there is a file called config.inc.php in that file is where the host, username and password that phpmyadmin uses to connect to MySQL are kept."
sem že probal in mi ne deluje.
Za prvi reply in opcijo 2 pa nevem kako se loginat kot admin v MySQL
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev Apache serverja s podporo za PHP in MySQL (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Izdelava spletišč | 254459 (29124) | miko22 |
» | Težave z MySQL povezavoOddelek: Izdelava spletišč | 2670 (2275) | la_mer |
» | php skripta za registracijo uporabnikovOddelek: Izdelava spletišč | 2106 (1687) | skorpio |
» | mysql baza in phpMyAdmin errorOddelek: Operacijski sistemi | 2230 (2125) | jype |
» | kako usposobim mysqlOddelek: Izdelava spletišč | 2383 (2231) | rc-car |