Forum » Omrežja in internet » Portable Penetrator
Portable Penetrator
knupy ::
Pozdravljeni,
Zanima me, če je kdo že uporabljal polno verzijo Secpoint Portable penetrator-ja?
Sam sem pred kratkim kupil na tej strani http://www.xpad.si/si/portable-penetrat... verzijo Light, ki služi za odkrivanje gesel omrežij, ki so zavarovane z WEP, WPA, WPA2 in WPS in vam povem, da tako enostavne in super zadeve še nisem videl. Gesla drugih omrežij - sosedovih (seveda, sem jim povedal, da za testne namene in so privolili v to // tri hiše, dobri odnosi) sem pridobil s pomočjo te super napravce brez problema.
Sem pa opazil, da obstaja tudi polna verzija, kjer lahko preizkušaš še dodatne ranljivosti samih računalnikov, ki so povezani v to omrežje vendar je kar dražja, pa bi rad prvo prebral še kakšno mnenje, če kdo to že uporablja in če se nakup splača?
Hvala.
Zanima me, če je kdo že uporabljal polno verzijo Secpoint Portable penetrator-ja?
Sam sem pred kratkim kupil na tej strani http://www.xpad.si/si/portable-penetrat... verzijo Light, ki služi za odkrivanje gesel omrežij, ki so zavarovane z WEP, WPA, WPA2 in WPS in vam povem, da tako enostavne in super zadeve še nisem videl. Gesla drugih omrežij - sosedovih (seveda, sem jim povedal, da za testne namene in so privolili v to // tri hiše, dobri odnosi) sem pridobil s pomočjo te super napravce brez problema.
Sem pa opazil, da obstaja tudi polna verzija, kjer lahko preizkušaš še dodatne ranljivosti samih računalnikov, ki so povezani v to omrežje vendar je kar dražja, pa bi rad prvo prebral še kakšno mnenje, če kdo to že uporablja in če se nakup splača?
Hvala.
Linux ... and you'll be free.
nUUb ::
Ravno sem pogledal tole zadevo. Ne vidim razlike med tem in backtrackom z rainbowtables-i.
Samo GUI je tam za $100+. Čeprav imaš na BTju Gerix, če že.
Samo GUI je tam za $100+. Čeprav imaš na BTju Gerix, če že.
i7 2600k@4.8GHz - nV 760 - 850 EVO 250GB - 4TB FreeNAS
ASUS 1920x1080@144Hz
ASUS 1920x1080@144Hz
hojnikb ::
v vsakem primeru če ni glesa v rainbow tabeli, bo treba bruteforcat, pa naj bo software še tako drag.
#brezpodpisa
Hayabusa ::
bluefish ::
Eh, itak je to za igračkanje, ker napada s slovarjem. No, večina itak ne posveča kaj veliko pozornosti izbiri gesla.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Aktivne povezaveOddelek: Omrežja in internet | 1853 (1746) | JebatGa |
» | Router SecurityOddelek: Pomoč in nasveti | 9021 (8427) | Route66 |
» | prenosnik in povezava z internetom preko routerja - nekaj vprašanjOddelek: Pomoč in nasveti | 2478 (1962) | Miro-Slav |
» | hackOddelek: Programska oprema | 1592 (1185) | mat xxl |
» | problem z wirelessOddelek: Pomoč in nasveti | 2694 (2575) | podreberek |