Forum » Zvok in slika » Se splača?
Se splača?
Koci ::
Mam grafično Geforce 2mx z TV-outom, ki dela pri 175 MHz. Se jo sploh splača navijat in kaj pridobim s tem. Aja podobno velja za ram...
kuntek ::
Če dosti šile laufaš in če nisi zadovoljen z hitrostjo grafike se ti bo splačalo kartico malo OC-jat. Jaz jo imam na 190/190 brez vsakega dodatnega hlajenja.
Prjatu ::
Jah, lohk jo pa OC-jaš čist zarad boljšga občutka, jst mam mojo na 215/208, se pa pozna v špilih, naprimer Colin 2
Martesan ::
V vsakem primeru se ti splača navijat, že zarad tega da je "NAVITO!" ;). Ampak gf2mx se še posebej splača, ker se večina kartic zlo dober navija. Pr men se recimo v q3 pozna za 15-20 slikic! mam pa navito na 220/217 (core/mem)
Enforcer, [MOb] - Members of besTeam
luni ::
hm ne vem no... jaz sem mxa kupil predvsem ker je poceni in ker ima tvout, drugace pa ne spilam ravno dosti igerc in ga zato tudi nisem navijal... ko mi bo kateri spil zastekal ga bo navil :)
Artificial Intelligentia
TomazXXX ::
Dokler ti bo lepo delal ni treba navit k bo pa zastekal pol ga pa navij
Windows: just another pain in the glass
Huey P ::
Povem ti kratko in jedrnato: Vsako star, ki se jo da navit, navij!!!
Zakaj ti naj deluje pri normalni hitrosti, če brez problema deluje na večji. Seveda se s tem skrajša življenska doba kartice, ampak verjami mi, ko ti bo grafična crknila boš med tem časom, zaradi hitrega razvoja računalniške opreme, že zamenjal cel PC, ženo, stanovanje, avto,...
Zakaj ti naj deluje pri normalni hitrosti, če brez problema deluje na večji. Seveda se s tem skrajša življenska doba kartice, ampak verjami mi, ko ti bo grafična crknila boš med tem časom, zaradi hitrega razvoja računalniške opreme, že zamenjal cel PC, ženo, stanovanje, avto,...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Navijanje procesorja,grafeOddelek: Strojna oprema | 4891 (4602) | hojnikb |
» | poceni sistem (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4636 (3865) | st0jko |
» | navijanje GE Forca MX 440Oddelek: Navijanje | 1913 (1649) | SLO-sid007 |
» | Najbolj navite grafične kartice (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 6197 (4760) | The B |
» | Prophet II MX 64 MB!!!Oddelek: Navijanje | 1469 (1158) | element |