Forum » Pomoč in nasveti » Težava z inštalacijo win 7.
Težava z inštalacijo win 7.
tosobucke ::
Danes sem na svoj računalnik inštaliral piratsko verzijo windows 7. Nisem imel nobenih večji težav, nato sem se odločil da to naredim še na bratovem računalniku, tukaj ni šlo vse brez težav. Po inštalaciji win 7, se računalnik ponovno zažene in namesto da bi bilo vse normalno mi na začetku javi napako:
Z zadevo se ukvarjam že cel dan in ker nisem tako zelo vešč računalništva prosim za pomoč. Piratska verzija je ista na obeh računalnikih. Mogoče je pomembno tudi to da brat bolj slabo skrbi za svoj računalnik. Poizkusil sem že z *repair your computer* vendar vedno brez uspeha.
Lp
Z zadevo se ukvarjam že cel dan in ker nisem tako zelo vešč računalništva prosim za pomoč. Piratska verzija je ista na obeh računalnikih. Mogoče je pomembno tudi to da brat bolj slabo skrbi za svoj računalnik. Poizkusil sem že z *repair your computer* vendar vedno brez uspeha.
Lp
- zaklenil: dzinks63 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaspersky zaključil preiskavo: tajne dokumente NSA smo takoj izbrisaliOddelek: Novice / Varnost | 6673 (4964) | Poldi112 |
» | Windows 10 le ne bo brezplačen (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 34151 (26994) | ohnowhy |
» | Vprašanje iz podjetništvaOddelek: Pomoč in nasveti | 1124 (976) | St235 |
» | Ubisoftove igre vsebujejo rootkit! (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 14547 (12409) | BlueRunner |
» | Prodal par kopiranih cd-jev (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6952 (3809) | maci |