» »

Kateri brezžični USB adapter

Kateri brezžični USB adapter

matijaz74 ::

Pozdravljeni!
Problem imam pri izbiri brezžičnega usb adapterja. Kupil sem brezžični usb adapter znamke TENDA. V računalniku je nameščen Windows XP. Problem pri tem adapterju je, da ne izpostavi povezavo samodejno, ampak moram ročno nastaviti. OK jaz se razumem v te zadeve. Moja prijateljica pa ne in bi ji bilo to tečno. Rad bi adapter, ki bi avtomatsko postavljal zvezo z mrežo oz. internetom. Če veste za kateri adapter mi prosim sporočite. Hvala, vam za informacije!
lp
Matijaž

popster ::

upaš pri tendi uporabit windows software za vspostavitev povezave, ta bi moral to storiti samodejno.. drugače pa skoraj vsaj usb adapter sam vspostavi povezavo.

Zdravo! Ravno to mi je bilo čudno, da windows software ne zazna brezžičnega omrežja no v windowsxp. Pa lahko tudi osvežujem pa ne zazna, da obstaja brezžično omrežje. Če pa grem preko TENDA programa pa zazna brezžične omrežje in še ostale ... aha okey načeloma naj bi ostali usb adapterji sami izpostavljali brezžično omrežje. Hvala za odgovor.
lp
Matijaž

Brias ::

tudi tenda deluje samodejno ... malo bolj preglej kje ti manjka da to odkljukas ...

vsak wireless, ko nalozis njegov software ... izklopi SW od winsov ... ki je bolj simple ... zato ti SEDAJ tenda v win ne vidi nic ...

ker oba naenkrat ne moreta delati ...

eno je gonilnik od tende ( z SAMO njim bi ti tudi preko win SWja tenda videla mreze ... )

drugo pa je njen SW

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Brias ()

Opss ... sem opazil težavo ... v nastavitvi services -> wireless zero configuration ni bilo nastavljeno na avtomatic in ni bilo zagnano. Zato pa je delovalo samo preko TENDA nastavitvenega programa. Sedaj pa dela avtomatsko. Hvala vam za vse odgovore.

Lp
Matijaž
lp
Matijaž

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

[Router] Kako forwardirat oz. odpret porte (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Omrežja in internet
372343099 (43555) ignats
»

Postavitev domačega omrežja z 2 routerjema

Oddelek: Omrežja in internet
101683 (1488) ziu
»

Problem z wireless ???

Oddelek: Pomoč in nasveti
261965 (1612) AlphaOne
»

DNS ne more prepoznati nalova IP