Forum » Mobilne tehnologije » Android dodatni "back" gumb
Android dodatni "back" gumb
forplan ::
Pozdravljeni!
Želel bi dodati bližnico, ki bi opravljala enako vlogo kot gumb "back". To bližnico bi rad dodal v dock na desno stran (tam kjer lahko poljubno dodajaš aplikacije"
Kako bi to naredil? Obstaja kakšna aplikacija?
Pač želel bi da ko imam telefon v desni roki bi imel back funkcijo spodaj na desni, ko imam pa v levi pa bi uporabljal defaul back gumb
lp
Želel bi dodati bližnico, ki bi opravljala enako vlogo kot gumb "back". To bližnico bi rad dodal v dock na desno stran (tam kjer lahko poljubno dodajaš aplikacije"
Kako bi to naredil? Obstaja kakšna aplikacija?
Pač želel bi da ko imam telefon v desni roki bi imel back funkcijo spodaj na desni, ko imam pa v levi pa bi uporabljal defaul back gumb
lp
da se strinjam
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Predogled Windows 8.1: gumb Start je nazaj (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 49517 (42467) | Tr0n |
» | Firefox se spogleduje s Chromom (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 9172 (6598) | subby |
» | Ati remote wonder +uICEOddelek: Pomoč in nasveti | 2433 (1697) | claudyka |
» | Microsoft Excel - merged cells/insert row ...Oddelek: Programska oprema | 1161 (1110) | Tutankhamun |
» | 10 vasih zelja za winse (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 3760 (3013) | ABX |