» »

Hdmi zvok - težava

Hdmi zvok - težava

Map ::

Problem se pojavi pri gledanju filmov in sicer, da je glasba zelo glasna, govor in vmes kaki odseki pa zelo tihi, praktično čuješ samo glasbo in bereš podnapise. Pojavlja pa se to ne pri vseh filmih, tak, da ne vem kaj bi lahk blo.

Fifty6 ::

mal bolj podrobno napiš zakaj se gre, iz kje gledaš ta film (tvja, raunalnika, hišnega kina), kakšen zvočni sistem imaš(hišn kino) in ti povem pomagam, sam sem imel pri hišnem kinu enkrat težavo pa ima na voljo več zvočnih učinkov, sem samo premenjal med njimi (celo na istega na katerem je bilo prej) in zadeva je spet špilala isto morš nardit tud na računalniku pogosto če te kaj zafrkava pa nisi nič nastavitev premikal.

Map ::

Gledal sem film iz računalnika na tvju in že na začetku se je pojavil ta problem. Imam pa philipsovo televizijo. Če bi to skos delalo še ajde, ampak sam pri določenih filmiv in v različnih predvajalnikih, to je pa mal smešno.

Fifty6 ::

Najprej se poigraj z zvočno nastavitvijo same kartice, poglej kakšne zvočne učinke imaš, tvoja televizija ima mogoče vgrajen 2.1 sistem predvaja pa ti le en kanal v tem je problem, zato ne slišiš govorjenja, verjetno filem k si ga potegnil dol ima prostorski zvok tako da je sam problem definitivno v nastavitvah, nevem kater program sicer uporabljaš za gledanje filmov, ampak te nastavitve imaš ponavadi tudi v kodekih oz v samem programu. lahk pa tud na tvju pogledaš mogoče če imaš kje te zvočne učinke oz če imaš za vklopit/izklopit prostorski zvok tako kot imajo recimo samsungovi tvji.

Map ::

Za prostorski zvok bom pogledal, uporabljam pa GOM Player.

P.S. Sem pogledal za prostorski zvok in je izključen, sem ga probal vključit pa tut ni nič boljše.


Evo, mislim, da je VLC rešil težavo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Map ()


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Hišni kino šel k vragu, ostali so mi dobri zvočniki

Oddelek: Zvok in slika
403096 (1807) St235
»

Hišni kino sistem - Kaj kupiti ? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Zvok in slika
12230878 (22417) p|X|
»

Hišni kino in PC zvok

Oddelek: Zvok in slika
151161 (1019) Mare3
»

Zvočniki k LCD TV (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
5310594 (9869) T-Majo
»

HDMI + Surround + TV

Oddelek: Zvok in slika
232275 (1980) Killermode

Več podobnih tem