Forum » Loža » Praske in garancija
Praske in garancija
Janac ::
Na hitro me zanima, če so praske, kao znaki uporabe lahko razlog za zavrnitev garancije? Mora servis dokazat, da zadeva ne deluje zaradi njih?
Lep pozdrav
Lep pozdrav
- spremenil: Janac ()
Assass1n ::
Jaz sem imel obtolčeno nokio pa so brez problema zamenjali mikrofon kateri ni delal. Res da je bilo to leta nazaj, kok zdej šparajo pa ne vem.
še ko je na tv-ju moder ekran me `pr src stisne
RejZoR ::
Praske NIKOLI ne morejo bit razlog za zavrnitev reklamacije. Kot tud ne razlog za koriščenje garancije, razen če so bile že tovarniško tam, kar pa je spet težko dokazovat...
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
Janac ::
Napisal sem, kot znak uporabe, ne da so že prvotno tam, sicer bi bila stvarna napaka.
In, če serviser misli, da ne deluje zaradi tega?
In, če serviser misli, da ne deluje zaradi tega?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | POZOR: Servis mobitela - Toptime, Simobil - stik s tekočino, uničenje telefona na ser (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 105758 (54792) | next3steps |
» | Samsung galaxy s6 - fotoaparatOddelek: Mobilne tehnologije | 3200 (2643) | fujtajksel |
» | Vračilo artikla,kupnine, zamenjava, stvarna napaka?Oddelek: Pomoč in nasveti | 7496 (6965) | Ziga Dolhar |
» | Okvara LCD ekrana na telefonuOddelek: Strojna oprema | 2207 (2000) | medenko |
» | Birotehna servisOddelek: Pomoč in nasveti | 4459 (3557) | kmetek |