Forum » Pomoč in nasveti » računalnik se nenaloži do konca
računalnik se nenaloži do konca
ffka ::
Pozdravljeni,
Včeraj sem izklopil računalnik iz elektrike in ko sem ga po nekaj časa priključil nazaj se je pojavil problem.
Računalnik se nikakor noče naložiti do konca, vedno se zatakne v meniju kjer izbiraš safe mode , normal startup.... Ni važno kaj izbereš safe modela ali normal startup vedno ga bo po nekaj sekundah vrnilo v ta meni. Pred izklopom iz elektrike je računalnik normalno deloval.
Se mogoče komu kaj sanja kje bi lahko bil problem?
LP
Včeraj sem izklopil računalnik iz elektrike in ko sem ga po nekaj časa priključil nazaj se je pojavil problem.
Računalnik se nikakor noče naložiti do konca, vedno se zatakne v meniju kjer izbiraš safe mode , normal startup.... Ni važno kaj izbereš safe modela ali normal startup vedno ga bo po nekaj sekundah vrnilo v ta meni. Pred izklopom iz elektrike je računalnik normalno deloval.
Se mogoče komu kaj sanja kje bi lahko bil problem?
LP
solatko ::
Windows repair - izklopljen je bil, ko je instaliral posodobitve. Rešitev je tudi restore points - izbereš dan pred zadnjo posodobitvijo.
Delo krepa človeka
solatko ::
Štartaš iz medija, s katerim si inštaliral, v w7 in w8 dobiš opcijo, če repair ne gre skoz.
Delo krepa človeka
Samson ::
Zazeni z USB/CD kaksen bootable win7/xp sistem in odpri cmd. chkdsk /f /r in ti bo pofiksalo datotecni sistem.
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Racunalnik ne zazene...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1115 (844) | roccat |
» | Windows 7 64bit zmzne ob zagonuOddelek: Operacijski sistemi | 928 (853) | Kurzweil |
» | Pomoč - WinXp se ne zažene v normal modeOddelek: Pomoč in nasveti | 3056 (2791) | Tea Time |
» | Neka napakaOddelek: Pomoč in nasveti | 1070 (952) | primzx |
» | Windowsi xp zamrzujejoOddelek: Pomoč in nasveti | 1359 (1218) | matej o. |