Forum » Zvok in slika » Popravilo 4.1 zvočnikov
Popravilo 4.1 zvočnikov

echoman ::
Pred leti sem dobil 4.1 zvočnike, ki so vse do nedavnega delovali povsem v redu, v zadnjem času pa sta prenehala delovati dva AUX porta za zvočnike in pa subwoofer. Zvočnik, ki ima vgrajen sub in vezje sem odprl in nisem našel krivca, ki bi lahko povzročil nedelovanje, vse je na mestu in vsaj vidno brez napak. Odločil sem se, da vezja nima smisla popravljati (niti nimam izkušenj s tem), temveč bi izpeljal neko drugo varianto, ki bi mi omogočila ponovno delovanje zvočnikov. Kolikor sem gledal, se da subwoofer povsem enostavno stestirati če deluje (9V baterija ter povezava žic +/- naredi pok), najbrž pa bi potreboval tudi nek ojačevalnik, da bi vse skupaj ponovno pričelo delovati.
Na splošno se na zvočnike ravno ne spoznam, zato bi vas prosil za nasvete, kaj storiti preden bi se od njih poslovil ter če se mi to splača delati. Hvala!
Na splošno se na zvočnike ravno ne spoznam, zato bi vas prosil za nasvete, kaj storiti preden bi se od njih poslovil ter če se mi to splača delati. Hvala!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | izdelava zvočnikovOddelek: Zvok in slika | 7073 (3785) | RaVnI |
» | Nakup zvočnikov Logitech z906Oddelek: Zvok in slika | 7393 (6341) | Skyman |
» | Poceni stereo receiver (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Zvok in slika | 66158 (52604) | Zvezdica27 |
» | Ojačevalec 2x50WOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5598 (4874) | VolkD |
» | woofer vs nizkotonecOddelek: Zvok in slika | 4611 (4258) | BluPhenix |