Forum » Pomoč in nasveti » Prenosnik se ne polni
Prenosnik se ne polni
uporabniik ::
Pozdravljeni,
Imam prenosnik HP Compaq NX6325 in ko ga priklopim na el. omrežje se noče polniti.
Adapter je bil preverjen z testerjem in polni normalno.
Se je pojavilo, če si vtikač pridržal je polnil sedaj pa nič.
Je možnost, da je vtičnica pokvarjena ali kakšna varovalka?
Lp,
Imam prenosnik HP Compaq NX6325 in ko ga priklopim na el. omrežje se noče polniti.
Adapter je bil preverjen z testerjem in polni normalno.
Se je pojavilo, če si vtikač pridržal je polnil sedaj pa nič.
Je možnost, da je vtičnica pokvarjena ali kakšna varovalka?
Lp,
Pravim da se ne polni ko je napajalec priklopljen se noče prižgat baterija je pa prazna.
Pravim ne polni!
Pravim ne polni!
MIHAc27 ::
A... razumem (v prvem postu si napisal samo, da se ne polni. Nisi nič omenil, da prenosnik niti ne prižge.)
Kot omenja BorutK... daj baterijo iz prenosnika in probaj sam z napajalnikom. Če imaš voltmeter, lahko preveriš, če napajalnik da kaj iz sebe. Če da potrebne V potem je v prenosniku konektor zanič.
Če pa ne da nič voltov, je pa napajalnik za zamenjavo.
Probaš še lahko, če je kak slab stik, pa kabel od napajalca malo 'porukaš'. Največkrat je slab stik tik pred konektorjem, ali pri izhodu iz napajalca.
Kot omenja BorutK... daj baterijo iz prenosnika in probaj sam z napajalnikom. Če imaš voltmeter, lahko preveriš, če napajalnik da kaj iz sebe. Če da potrebne V potem je v prenosniku konektor zanič.
Če pa ne da nič voltov, je pa napajalnik za zamenjavo.
Probaš še lahko, če je kak slab stik, pa kabel od napajalca malo 'porukaš'. Največkrat je slab stik tik pred konektorjem, ali pri izhodu iz napajalca.
Se opravičujem.
Sem že uredil nabavil nov napajalnik in vse ok. Izgleda da je ponucana glava konektorja in ni bilo kontakta.
Sem že uredil nabavil nov napajalnik in vse ok. Izgleda da je ponucana glava konektorja in ni bilo kontakta.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sem pravkar unicil laptop?! (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 6432 (4117) | care20 |
» | baterija se ne polniOddelek: Strojna oprema | 19675 (7111) | specing |
» | BaterijaOddelek: Pomoč in nasveti | 3696 (2589) | klekej |
» | Baterija prenosnika se ne polniOddelek: Pomoč in nasveti | 8635 (7144) | Steinkauz |
» | Dell Latitude d510 umrlOddelek: Strojna oprema | 1329 (1108) | Pyr0Beast |