» »

birokrat - sprememba davka

birokrat - sprememba davka

ameba ::

Zdravo,
Po nadgradnji se mi ni spremenil davek. Zanima me ali bi si lahko to spremenil sam ?

Hvala za odgovor

Furbo ::

Kaj nimajo tehnične podpore?
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

Leks ::

Predlagam zamenjavo programa, svoj čas smo imeli Birokrata (ime jim čisto pristaja), računali 56€ na mesec vzdrževanja, ko pa je bilo treba kaj popravit smo čakali obupno dolgo, ali pa je bilo treba posebej plačat. Skratka daleč stran od njih !

mat xxl ::

Leks ne nakladaj, sam ga uporabljam cca 15 let eden najbolj top programov, in po zelo OK cenah.

Diavolo, si si prebral navodila vezana na nadgradnjo na njihovi www. strani ??? http://www.andersen.si/default.asp?mID=...

Opozarjam tudi, da je potrebno predhodno odstraniti stare gonilnike in namestiti nove razen če ste to od marca letos že naredili..........

Skratka ni ga čez Birokrata, res pa je, da tudi sam ne priporočam vzdrževalne pavšalne pogodbe, pač letni pavšal plačaš, ostalo imaš 090 linijo za pomoč, če je pa kaj večjega ( 1 x na nekaj let) si pa tehnika naročiš na dom in porihta in bogato računa, je pa še zmeram veliko veliko ceneje, kot špavšalne vzdrževalne pogodbe, kjer žal nimajo interesa se truditi, saj so že pokasirali pavšal .

Razen tega zadnjega odstavka se jih pa lahko povsod drugje hvali ........

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

ERP/CRM za manjše proizvodno podjetje (strani: 1 2 )

Oddelek: Programska oprema
7116711 (2155) Goran's Blog
»

edavki.durs.si (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Izdelava spletišč
35989448 (13994) Buggy
»

Vzdrževalna pogodba za strežnike in omrežje (poštena cena)

Oddelek: Pomoč in nasveti
142139 (1721) darkolord
»

program Birokrat

Oddelek: Programska oprema
185303 (3161) mzakelj
»

Pogodbe - vzdrževalne hw/sw

Oddelek: Loža
182616 (1776) Apple

Več podobnih tem