Forum » Pomoč in nasveti » Težave z VLC Playerjem
Težave z VLC Playerjem
budspennncer ::
Težavo imam s predvajanjem video posnetkov, ki so posneti s Sonyjevim telefonom (operacijski sistem je Android). Potem, ko datoteko kopiram na domači računalnik (Windows XP) in predvajam z VLC playerjem, se mi slika na vsakih nekaj sekund zatika (zvok je OK).
Skušal sem že spreminjati nastavitve v VLC player. Kolikor sem bral, bi naj težave odpravil z nastavitvijo slikovnih kodekov in pospeševalnikov slike, ampak težava ne izgine.
Če ima kdo kak uporaben nasvet ali pa se je že srečal s podobno težavo, bom hvaležen
Skušal sem že spreminjati nastavitve v VLC player. Kolikor sem bral, bi naj težave odpravil z nastavitvijo slikovnih kodekov in pospeševalnikov slike, ampak težava ne izgine.
Če ima kdo kak uporaben nasvet ali pa se je že srečal s podobno težavo, bom hvaležen
joej970 ::
Možno je, da je video posnet v 1080p in imaš prešibko grafično.
Probaj še s tem:
Probaj še s tem:
Zgodovina sprememb…
- spremenil: joej970 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SiOL TV na PC - Windows 7 (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 24996 (9155) | slitkx |
» | BS PlayerOddelek: Zvok in slika | 3790 (3297) | elomat |
» | Zvok prekinja ...Oddelek: Pomoč in nasveti | 2663 (2519) | JOKER |
» | Predvajanje datotek .mkvOddelek: Programska oprema | 4326 (3606) | Zvezdica27 |
» | HD codec (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 17457 (10342) | GrimReaper |