Forum » Strojna oprema » Teac CD-Rom
Teac CD-Rom
Krtek ::
Baje je Teac prenehal z izdelovanjem CD-rom enot, kot je bil npr. model CD-540. Specializiral se bo (je) na CD-RW enote.
Test pokaze, kaksna masina je (bil) ta CD-rom. Ta teden se jih se da dobit, vendar zaloga hitro pada.
Pozna kdo dober nadomestek za Teac?
LP
Test pokaze, kaksna masina je (bil) ta CD-rom. Ta teden se jih se da dobit, vendar zaloga hitro pada.
Pozna kdo dober nadomestek za Teac?
LP
G[e]c ::
Ne nadomestek ampak velik bolsi cdrom je Kenwood 72x sicer je cena mal visoka, sam je pa stroj.
Pa cist tih.....
Pa cist tih.....
kockish ::
Ta Kenwood nikakor ni tako dober kot Teac - ne zna brati cd-text in ne zazna C2 errorjev (kar Teac obvlada)...
Simko ::
eeeem.....ne sony.......imel enga.... crknil , so mi ga menjali, isti šit. Glasen, nonstop se zaustavlja, tak tisto: se zažene, pol pa kar naenkrat:tik in spet znova:brrrrrrrm. Sploh ne upam več snemati direkt s CDja na CD-R. Skoraj vedno bufferja zmanjka.
Pa še stolpa imam sony, pa je tudi cd player šel-v roku nekaj mesecev. Res sicer, da so ti sonyi pri nas bol za vzhodno tržišče, ampak vseeno.
LP
Pa še stolpa imam sony, pa je tudi cd player šel-v roku nekaj mesecev. Res sicer, da so ti sonyi pri nas bol za vzhodno tržišče, ampak vseeno.
LP
VASkO ::
sony je za en drek, sem mel cd-rom, je kuj crkno, mislim da zaradi 83mhz fsb, sam kaki mitsumi pa ni!
mam pa se stolp sony rx55 pa je tudi cd-player crkno po enem letu, preskakuje, ne najde cd-ja, ne smem hoditi po sobi, ko spila cd, ker zacne preskakovat... leca je pac svinjska ko mater, to je pac tezava s cd vekslerji, ker prah vsepovsod not pride. Je*** ga, kaj cmo, smo pac ovce, Sony pa pociva na lovorikah!
mam pa se stolp sony rx55 pa je tudi cd-player crkno po enem letu, preskakuje, ne najde cd-ja, ne smem hoditi po sobi, ko spila cd, ker zacne preskakovat... leca je pac svinjska ko mater, to je pac tezava s cd vekslerji, ker prah vsepovsod not pride. Je*** ga, kaj cmo, smo pac ovce, Sony pa pociva na lovorikah!
Simko ::
VASkO, hehe, rx55 je tudi moj :) Morali so mi menjati laserček v plejerju, ker je bil hin.......in to po par mesecih kot sem povedal.....v glavnem jaz sem se odločil, da sony več ne, vsaj kar se CDjev tiče...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Teac vs LiteonOddelek: Strojna oprema | 1340 (1045) | Caligula |
» | Kaj NE kupiti!!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 10030 (6354) | jastreb |
» | Glasbeni cd-jiOddelek: Pomoč in nasveti | 2356 (1876) | icek |
» | S kakšno hitrostjo pečti audio CDje? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 6994 (5908) | City |
» | Asus CD-RWOddelek: Kaj kupiti | 1527 (1259) | romci1 |