Forum » Pomoč in nasveti » Monitoring spletne strani
Monitoring spletne strani
Racunalnik ::
Kako bi lahko spremljal monitoring traffic itd neke spletne strani kje rti nisi lastnik serverja in nemores intalart programe po serverju za monitoring. Opazil sem par spletnih strani v katere samo vpises spletno stran in ti da ven veliko podatkov, kolk je bilo visita iz kje, itd, grafi, samo nevem katera stran je najbolj zanesljiva.
Ce urejam svojo speltno stran v joomli in imam gostujoc server o dkaterega firma mi ne omogoca nobenega takega pregleda ali je mozno vgradit kaksen vticnik k bi izvajal monitoring, ali kako je to mozno najlazje in najceneje naredi?
Ce urejam svojo speltno stran v joomli in imam gostujoc server o dkaterega firma mi ne omogoca nobenega takega pregleda ali je mozno vgradit kaksen vticnik k bi izvajal monitoring, ali kako je to mozno najlazje in najceneje naredi?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nagios in vizualizacija podatkovOddelek: Programska oprema | 1063 (738) | Bizkit45 |
» | VPS spletno gostovanje Slovenija vs. tujinaOddelek: Izdelava spletišč | 3495 (2716) | sodnicaN |
» | Tomato (Shibby) router firmware - vprašanjaOddelek: Omrežja in internet | 2381 (1709) | AC_DC |
» | Zanimiva IT podjetja pri nas? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programiranje | 33675 (22466) | LeQuack |
» | WebCampLjubljanaOddelek: Novice / Ostalo | 5867 (4378) | jype |