Forum » Pomoč in nasveti » malo močnejši adapter
malo močnejši adapter
MasterTade ::
Pozdravljeni!
Danes sem dobil nov adapter za prenosnik znamke Toshiba, ima pa 19V---4.74A output prenosnik pa 19V---3.95A...Zanima me ali ima kakšen negativen efekt to, da imam malo drugačen adapter...na te stvari z adapterji se ne spoznam prov velik ker jih še nisem sploh menjal in to je zdej prvič.
Hvala
Danes sem dobil nov adapter za prenosnik znamke Toshiba, ima pa 19V---4.74A output prenosnik pa 19V---3.95A...Zanima me ali ima kakšen negativen efekt to, da imam malo drugačen adapter...na te stvari z adapterji se ne spoznam prov velik ker jih še nisem sploh menjal in to je zdej prvič.
Hvala
boogie_xlr ::
Kvečjemu ima pozitiven efekt, ker se bo adapter manj grel. Problem bi bil, če bi adapter zmogel manj A, kot jih potrebuje prenosnik.
hojnikb ::
nebo hudega. Jst tudi že laufam od samga začetka 130W napajalc na svojem hpju, čeprav je v originalu dobu 90W
#brezpodpisa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HP Pavilion dv5 - polnilec ??Oddelek: Pomoč in nasveti | 1143 (1044) | Pyr0Beast |
» | nadomesten napajalnik za laptop - V, W in AOddelek: Pomoč in nasveti | 3253 (2647) | ameba |
» | Adapter za medion laptop...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1675 (1500) | #000000 |
» | Polnenje prenosnika v avtu?Oddelek: Strojna oprema | 2666 (2238) | Damjan Jagar |
» | transformator iz 12V na 19V KUPIMOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1635 (1575) | egomez |