Forum » Šola » Prošnja za prepis v drugo srednjo šolo
Prošnja za prepis v drugo srednjo šolo
KedeXx ::
Zanima me če ima kdo izkušnje z pisanjem prošenj za prepis v drugo srednjo šolo ali pa to zna napisati.
Lp, KedeXx
Lp, KedeXx
- spremenil: KedeXx ()
Aston_11 ::
Po moje se na 1. šoli izpišeš in na drugi šoli vpišeš, s tem, da drugo šolo prosiš, da ti dovoli opravljanje v naslednjem razredu od tistega, kjer si bil v prvi šoli.
Drugi šoli.
1. Vpisan sem v 1. šoli iz katere se nameravam izpisati, ker mi program ne ustreza.
2. Vpisal bi se rad v vaši šoli v xx razredu.
3. Prosim da mi omogočite vpis v vaši šoli v xx razredu oziroma mi sporočite pogoje, pod katerimi je to mogoče (morda kakšni extra izpiti).
4. Prilagam spričevalo, iz katerih je razvidno, katere predmete sem imel.
Nekaj tekega.
Drugi šoli.
1. Vpisan sem v 1. šoli iz katere se nameravam izpisati, ker mi program ne ustreza.
2. Vpisal bi se rad v vaši šoli v xx razredu.
3. Prosim da mi omogočite vpis v vaši šoli v xx razredu oziroma mi sporočite pogoje, pod katerimi je to mogoče (morda kakšni extra izpiti).
4. Prilagam spričevalo, iz katerih je razvidno, katere predmete sem imel.
Nekaj tekega.
gimnazija ::
mene pa zanima kako je ce si na gimnaziji in se hoces prestaviti v ljubljano na zobnega tehnika
kaj moram narediti? kako starse prepricati da mi dovolijo na to drugo solo in kako je z premestitvijo?
kaj moram narediti? kako starse prepricati da mi dovolijo na to drugo solo in kako je z premestitvijo?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vegova (LJ) (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Šola | 43115 (3318) | WizzardOfOZ |
» | Vegova tehniška gimazija - izkušnje prosimOddelek: Šola | 5637 (4879) | Unknown_001 |
⊘ | SŠ in popravni izpitiOddelek: Šola | 10855 (9497) | Venum |
» | Ponavljanje testaOddelek: Šola | 3862 (3492) | Sisko101 |
» | Izbira šole (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 8491 (7714) | Klemenn |